X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miositogyn
Odpowiedz

Miositogyn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • asia__u Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Chętnie odsprzedam którejś z Was jedno pudełko Miositogynu. Kupiłam dwa pudełka i zaraz w pierwszym cyklu starań z tym śordkiem zaszłam w ciążę. Cena to 25 zł +KW. Termin ważności do 09.2017r. Jeżlei ktoraś z Was jest chętna prosze o prywatną wiadomość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 12:25

km5s8ribrn17y8ix.png
    2nn33e3kt9e0m3f8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ