WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Misja ciąża
Odpowiedz

Misja ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Betti37 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym w tym wątku podzielić się naszą historią i pomóc trochę w realizacji marzeń 😉
    Planuję dodawać co jakiś czas krótkie notatki zawierające różne informacje które nam pomogły i mogą pomóc innym😉

PoprostuM lubi tę wiadomość

• Betti37 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2021, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od czego by tu zacząć...Zazwyczaj zaczyna się od początku, a ja przekornie zacznę "od końca".

Jestem mamą 3 dzieci. Najstarsza córka ma 11 lat, młodsza córka 3, a syn niedługo skończy 8 mcy.

Co matka trójki dzieci może wiedzieć o niepłodności? Może nie za wiele, ale jednak przez rok starań o drugą ciążę trochę jednak temat był mi bliski. Dużo czytałam, szukałam. W zasadzie robię to nadal... Może to, o czym będę pisać komuś chociaż trochę pomoże w drodze do upragnionego szczęścia. Oby ta droga była jak najkrótsza i jak na najmniej wyboista.

Liczę na jakiś odzew, pytania. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie w miarę możliwości.

W kolejnym wpisie postaram się Wam przybliżyć kiedy mówimy o niepłodności i jakie zrobić pierwsze kroki. Może już na tym etapie macie jakieś pytania - będzie mi łatwiej pisać ;-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ