Modlitwa
-
Kochane moje,
długo się zastanawiałam jak to napisać. Pewnie nie każda z nas jest wierząca, ale jest na pewno ogrom dziewczyn, które w swoich staraniach próbowały już wszystkiego Ja proponuję, abyśmy każdego dnia o porze dogodnej dla Was, odmówiły dziesiątek różańca, za każdą dziewczynę tutaj, która się stara, lub już jest w ciąży. Przecież Matka Boska jest matką, też straciła Swojego Syna, rozumie nasz zwykłe kobiety pragnące przytulić swoje maleństwo Tyle kobiet tu zgromadzonych i tyle modlitw w tej intencji każdego dnia nie zaszkodzi spróbować, a może którejś z nas się uda, a prędzej czy później każdej z nas
Nie wiem moze pomyślicie, że jestem wariatką albo jakąś dewotką hehe ale tak na prawdę, ja też ostatnio odsunęłam się od Boga i może czas najwyższy wrócić, bo już nieraz mi w życiu pomógł -
Hej może dołączysz do wątku "nowenna staraczek"? jest tam sporo dziewczyn, które wspólnie modlą się właśnie w intencji macierzyństwa
edit: Vanessa mnie ubiegłaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:39
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-