Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Modlitwa
Odpowiedz

Modlitwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wizażystka24 Koleżanka

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje,
    długo się zastanawiałam jak to napisać. Pewnie nie każda z nas jest wierząca, ale jest na pewno ogrom dziewczyn, które w swoich staraniach próbowały już wszystkiego :) Ja proponuję, abyśmy każdego dnia o porze dogodnej dla Was, odmówiły dziesiątek różańca, za każdą dziewczynę tutaj, która się stara, lub już jest w ciąży. Przecież Matka Boska jest matką, też straciła Swojego Syna, rozumie nasz zwykłe kobiety pragnące przytulić swoje maleństwo :) Tyle kobiet tu zgromadzonych i tyle modlitw w tej intencji każdego dnia :) nie zaszkodzi spróbować, a może którejś z nas się uda, a prędzej czy później każdej z nas :)
    Nie wiem moze pomyślicie, że jestem wariatką albo jakąś dewotką hehe ale tak na prawdę, ja też ostatnio odsunęłam się od Boga i może czas najwyższy wrócić, bo już nieraz mi w życiu pomógł :)

wizażystka24
    uiklbadvw6l77cx3.png

uiklbadvlo6h3tx7.png

[link=https://www.suwaczki.com/]j4x9d
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki wątek już jest gdzie modlimy sie za siebie nawzajem :) zapraszam na Nowenne Staraczek :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • AmVormittag Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) może dołączysz do wątku "nowenna staraczek"? jest tam sporo dziewczyn, które wspólnie modlą się właśnie w intencji macierzyństwa

edit: Vanessa mnie ubiegła ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:39

3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals :-D
    f2wlwn15ouce76v4.png
    961l9vvjv4n6peyx.png
  • wizażystka24 Koleżanka

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpisałam się na NOWENNĘ STARACZEK :)

wizażystka24
    uiklbadvw6l77cx3.png

uiklbadvlo6h3tx7.png

[link=https://www.suwaczki.com/]j4x9d
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ