modlitwa matek oczekujących potomostwa
-
Panie Jezu, proszę Cię z miłością za to powierzone mi życie, które noszę w łonie. Z pokorą dziękuję, że wybrałeś mnie jako narzędzie Twojej miłości. W tym pięknym oczekiwaniu pomóż mi żyć w nieustannym zawierzeniu się Twojej świętej woli. Daj serce matki: czyste, mocne i hojne. Ofiaruję Ci wszystkie obawy o przyszłość: lęki, niepewności, oczekiwania względem dziecka, którego jeszcze nie znam. Spraw, aby narodziło się zdrowe, oddal od niego wszelkie zło fizyczne i wszelkie niebezpieczeństwa duszy. Ty, Maryjo, która poznałaś niezliczone radości świętego macierzyństwa, daj mi serce zdolne do przekazania wiary żywej i gorącej. Uświęć moje oczekiwanie, błogosław moją cichą nadzieję, spraw, by owoc mego łona, wzrastał w łasce i świętości. Przez Chrystusa, Twego Boskiego Syna. Amen.
martula, Mała, Blondi22, basiulkaa_89, gocha04, anna_w, agaciaz, Paula90, Kotynieniek, Groszkowa, Miriam, Fedra, Ilona, Ma ja, plemniczka, Wika!, Beata, Selena, MamaMadzia, SuSie, ewcia21k, Malenq, yourself, vanessa, emi13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ami ja tą modlitwę spisałam sobie jak tylko zrobiłam test . Odmawiam ją codziennie rano i wieczorem-na początku czytałam bo była trudna dla mnie do zapamietania, a teraz już jakieś 2 tygodnie mówię z pamieci . Jest piękna i wierzę, że dzięki tej modlitwie moje malenstwo będzie zdrowe. Musi być!!!
Amicizia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To też jest piękna modlitwa dla starających się:
Maryjo, Matko Jezusa!
Pod swoim sercem nosiłaś Zbawiciela świata.
Dzięki łasce Ojca naszego w niebiosach poznałaś,
czym jest radość i ból macierzyństwa.
Znasz moje imię. Znasz moją udrękę i smutek.
Z ukochanym małżonkiem nie możemy doczekać
się upragnionego dzieciątka.
Wierzę, że dziecko przychodzi na świat,
dlatego że tego chce Bóg.
Dlatego z głęboką wiarą i ufnością
błagam Cię o wyproszenie u
Stwórcy łaski macierzyństwa.
Amen.ewcia21k, emi13 lubią tę wiadomość
"Nigdy nie wiesz, kiedy miłość przyjdzie.
Oczywiście, nie można o niej za dużo myśleć, bo wtedy właśnie nie przyjdzie.
Ale w końcu TO się stanie.
I wtedy stanie się jasne, że warto było marzyć ... i CZEKAĆ." -
Kochane jeśli mogę coś wtrącić
Nie chcę Was urazić ale gdybyście naprawę były wierzące to znałybyście osobiście Jezusa i wiedziały co Bóg mówi o modlitwie. Czy chciałybyście aby wasz mąż był z wami a jednocześnie gadał z wszystkimi innymi dziewczynami dzwonił do nich i pisał smsy? Wiem że nie i Bóg tego nie chce on jest Bogiem zazdrosnym i dlatego jesli chcecie mieć błogosławieństwo spokojny okres poczęcia ciąży i porodu oraz by maleństwa chowały się zdrowo módlcie się tylko do Boga przez Jezusa Chrystusa bo " Albowiem jeden jest Bóg jeden też pośrednik między Bogiem a ludźmi człowiek Jezus Chrystus" 2 Tm 2,5
Pozdrawiam Was serdecznie i błogosławię w Imieniu Jezusa -
abym, doczekała poczęcia, dzisiaj idziemy do kościoła pomodlić się za nasze zdrowie i szczęśliwe poczęcie.
ewcia21k lubi tę wiadomość
-