Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Modlitwa o dar potomstwa
Odpowiedz

Modlitwa o dar potomstwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lilinka Autorytet

Wysłany: 1 marca, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ❤🙏 niedawno odkryłam na FB grupę " O Spem Miram - Nadziejo Przedziwna" nazwa jest od pierwszych słów modlitwy za wstawiennictwem św. Dominika, dołączanej do paska :) Celem grupy jest wspólna modlitwa o dar potomstwa, wzajemne wsparcie (zwłaszcza emocjonalne) oraz polecanie sobie lekarzy, specjalistów np. naprotechnologów, endokrynologow, psychologów, dietetyków klinicznych itp. oraz miejsca (sanktuaria, parafie) gdzie odbywają się msze o dar potomstwa :)
    Brakowało mi takiej grupy, gdzie mogłabym znaleźć kobiety podzielajace podobne wartości, dlatego jeśli potrzebujecie w staraniach również wsparcia duchowego, modlitwy to Was zapraszam ❤😇 sama staram sie juz ż dwa lata, teraz również i mój mąż dojrzał, aby siegnąc po pomoc specjalistów (pewnie same też wiecie jak trudno jest namówic faceta na badania). Jednak najbardziej potrzebowałam własnie takiej kobiecej siły, wsparcia, które znajduję też tutaj na forum i za które bardzo Wam dziekuję oraz za cenne rady - to forum to skarbnica wiedzy ❤
    Niedawno modliłam sie za znajomą, która też nie mogła zajść w ciązę i jej się udało, dlatego mocno wierzę w orędownictwo świetych i wsparcie duchowe podczas starań ❤ ale oczywiscie modlitwa to nie magiczne zaklęcie, dlatego ta grupa jest, aby modlić się i działać czyli szukac też pomocy lekarzy, specjalistów itp. a dzielac się własnym doświadczeniem najlepiej można uzyskać pomoc i znaleźć dobrych specjalistów :)
    Może któraś z Was bedzie chciała dołączyć, polecam ❤

Miphuhiz, Lili❤️, Speranza :), anetka lubią tę wiadomość

👦 29 l.
    - podstawowe wyniki nasienia ✅
    - posiew (e.coli ) ❌
    👩 30 l.
    - bolesne stosunki - pochwica/endometrioza?
    - AMH 0,85 (12.2023)
    - Za niskie wyniki hormonów prog i estradiol
    - D3 35 (04.2024) -> 89 (07.2024)✅
    - TSH 0,95 (07.2024) ✅
    -hiperprolaktynemia?
    - bakterie w posiewie

03.2024: Naprotechnolog
    + Model Creightona

05/06. 2024:
    Pierwszy cykl stymulowany -lametta (jest owulacja,7dpo estrdiol 76, prog 11,9, nie ma ciąży ❌)

06/07. 2024:
    Drugi cykl stymulowany - lametta (3 pęcherzyki, 1 pękł, 7dpo estradiol 77, prog 12,6) nie ma ciąży ❌

07/08.2024
    Trzeci cykl stymulowany - lametta (7dpo estradiol 98, ptogesteron 19,97) nie ma ciąży ❌

🔜 20.09 laparoskopia diagnostyczna ?

💊 Suplementy:
    D3 (Vigantoletten)
    Up Fertil Woman ( od 06.2024 )
    Biosteron (04.2024 - 07.2024)
    Olej z wiesiołka ( od 11.2023 do 04.2024 i w formie tabletek od 07.2024)
    Koenzym Q10 + E ( od 07.2024)
    NAC (od 07.2024)

💊 Leki:
    Lametta
    Dostinex
    Glucophage
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 6 marca, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj 🥰 piękny pomysł . Polecam Matemblewo . Na FB Modlitwa o potomstwo . Oraz lekarza Naprotechnolog Andrzej Banach. Staraliśmy się 4 lata. 6 strat . I dzięki lekarzowi się udało i modlitwie ❤️🤩😍 synek ma 9 miesięcy. Jest cudem ! Chwała Bogu 🙏🥰

Wierzę że uda się wam . Wszystko w rękach Pana Boga. On wie kiedy. Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych .
    Wspieramy modlitwą i przytulam mocno 🤗

Speranza :), Lilinka, anetka, siesiepy lubią tę wiadomość

• Lilinka Autorytet

Wysłany: 7 marca, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Witaj 🥰 piękny pomysł . Polecam Matemblewo . Na FB Modlitwa o potomstwo . Oraz lekarza Naprotechnolog Andrzej Banach. Staraliśmy się 4 lata. 6 strat . I dzięki lekarzowi się udało i modlitwie ❤️🤩😍 synek ma 9 miesięcy. Jest cudem ! Chwała Bogu 🙏🥰

Wierzę że uda się wam . Wszystko w rękach Pana Boga. On wie kiedy. Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych .
    Dziękuję, od prawie dwóch lat ogladam co miesiąc mszy z Matemblewa 😍 marzę, aby kiedys tam pojechać, ale to dla mnie drugi koniec Polski, ale kto wie może kiedyś na wakacjach... za dwa tygodnie mam pierwsza wizytę u naprotechnologa z moich okolic, mam nadzieję, że z pomocą lekarza i Pana Boga uda się spełnic marzenie o macierzyństwie ❤🙏 Dziękuję za modlitwę 😍

anetka lubi tę wiadomość

👦 29 l.
    - posiew (e.coli ) ❌
    👩 30 l.
    - AMH 0,85 (12.2023)
    - TSH 0,95 (07.2024) ✅
    -hiperprolaktynemia?
    - bakterie w posiewie

+ Model Creightona

05/06. 2024:
    Pierwszy cykl stymulowany -lametta (jest owulacja,7dpo estrdiol 76, prog 11,9, nie ma ciąży ❌)

06/07. 2024:
    Drugi cykl stymulowany - lametta (3 pęcherzyki, 1 pękł, 7dpo estradiol 77, prog 12,6) nie ma ciąży ❌

07/08.2024
    Trzeci cykl stymulowany - lametta (7dpo estradiol 98, ptogesteron 19,97) nie ma ciąży ❌

💊 Suplementy:
    D3 (Vigantoletten)
    NAC (od 07.2024)

💊 Leki:
    Lametta
    Dostinex
    Glucophage
  • anetka Nowa

Wysłany: 7 marca, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam zamówić Pasek Świętego Dominika
    https://grodek.mniszki.dominikanie.pl/o-pasku/

Syls lubi tę wiadomość

• Lilinka Autorytet

Wysłany: 8 marca, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anetka wrote:
    Polecam zamówić Pasek Świętego Dominika
    https://grodek.mniszki.dominikanie.pl/o-pasku/
    Mam od stycznia ;)

👦 29 l.
    - posiew (e.coli ) ❌
    👩 30 l.
    - AMH 0,85 (12.2023)
    - TSH 0,95 (07.2024) ✅
    -hiperprolaktynemia?
    - bakterie w posiewie

+ Model Creightona

05/06. 2024:

06/07. 2024:

07/08.2024

💊 Suplementy:
    D3 (Vigantoletten)
    NAC (od 07.2024)

💊 Leki:
    Lametta
    Dostinex
    Glucophage
  • Syls Znajoma

Wysłany: 13 października, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:

Hej, mogłabyś się do mnie odezwać? Chciałam zapytać coś w sprawie doktora :)

KarolinaJ0702 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ