X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Mój facet nie chce mieć dziecka.
Odpowiedz

Mój facet nie chce mieć dziecka.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2020, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, to mój pierwszy wpis na tym forum. Mam 31 lat, mój partner prawie 40, jesteśmy razem ponad 8 lat. Ja bardzo pragnę dziecka, on nie. Wciąż mieszkamy u jego rodziców, natomiast oboje mamy dobre pracę i moglibyśmy wziąć kredyt i kupić mieszkanie, on nie chce, nie wiem dlaczego, a bo takie zle a inne też. Straciłam nadzieję na to, że zostanę matka. Nie wiem co robić...

• OlaOla Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Sprobuj z nim pogadac ze nie chcesz tak dalej zyc.. Ze chcesz miec rodzine.. Powiedz mu ze jestes kobieta I nie masz tyle czasu Co on... (jezeli chodzi o posiadacie wlasnych dzieci) Ja tez dlugo swojego namawialam.. Faceci czuja sie wiecznie mlodzi 🙈

• olka30 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2020, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmień faceta, bo 40 letniego maminsynka nie zmienisz. Jeszcze masz czas żeby znaleźć kogoś kto chce żyć własnym życiem a nie czuć się dzieckiem u mamusi. Sorry bo nie chcę cię urazić ale twoim problemem jest twój facet.

Pia88, werni, joanien1104, belldandy, Edyciak lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Kate28 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2020, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci na ogół boją się zmian... Wiedzą że dziecko zmieni ich życie. Bd musieli bardziej poświęcać się rodzinie a nie kolegom. Po prostu mimo, że mają swoje lata to w środku są zagubionymi małymi chłopcami, którzy chcą ale się boją.

💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg

👩🏼
    ✅ TSH 1,170 μIU/ml,
    ✅ FT3 3,40 pg/ml,
    ✅ FT4 1,18 ng/dl,
    ✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
    ✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
    ✅ OB 4.0 mm/h,
    ✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
    ✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
    ✅Progesteron,
    ✅Cytologia (grupa II),
    ✅Prolaktyna 10,00
    ✅FHS 9,63
    ✅LH 7,54
    ✅Estradiol 75,10,
    ✅Testosteron 30,50.

🧔🏼:
    ✅FSH 5,05
    ✅ LH 7,59
    ✅Testosteron 570
    ✅TSH 1,569
    ✅Prolaktyna 11,86.
    ❌Morfologia 1%

💊kwas foliowy

,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ