X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Mój facet nie chce mieć dziecka.
Odpowiedz

Mój facet nie chce mieć dziecka.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2020, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, to mój pierwszy wpis na tym forum. Mam 31 lat, mój partner prawie 40, jesteśmy razem ponad 8 lat. Ja bardzo pragnę dziecka, on nie. Wciąż mieszkamy u jego rodziców, natomiast oboje mamy dobre pracę i moglibyśmy wziąć kredyt i kupić mieszkanie, on nie chce, nie wiem dlaczego, a bo takie zle a inne też. Straciłam nadzieję na to, że zostanę matka. Nie wiem co robić...

• OlaOla Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Sprobuj z nim pogadac ze nie chcesz tak dalej zyc.. Ze chcesz miec rodzine.. Powiedz mu ze jestes kobieta I nie masz tyle czasu Co on... (jezeli chodzi o posiadacie wlasnych dzieci) Ja tez dlugo swojego namawialam.. Faceci czuja sie wiecznie mlodzi 🙈

• olka30 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2020, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmień faceta, bo 40 letniego maminsynka nie zmienisz. Jeszcze masz czas żeby znaleźć kogoś kto chce żyć własnym życiem a nie czuć się dzieckiem u mamusi. Sorry bo nie chcę cię urazić ale twoim problemem jest twój facet.

Pia88, werni, joanien1104, belldandy, Edyciak lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Kate28 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2020, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci na ogół boją się zmian... Wiedzą że dziecko zmieni ich życie. Bd musieli bardziej poświęcać się rodzinie a nie kolegom. Po prostu mimo, że mają swoje lata to w środku są zagubionymi małymi chłopcami, którzy chcą ale się boją.

💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg

👩🏼
    ✅ TSH 1,170 μIU/ml,
    ✅ FT3 3,40 pg/ml,
    ✅ FT4 1,18 ng/dl,
    ✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
    ✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
    ✅ OB 4.0 mm/h,
    ✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
    ✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
    ✅Progesteron,
    ✅Cytologia (grupa II),
    ✅Prolaktyna 10,00
    ✅FHS 9,63
    ✅LH 7,54
    ✅Estradiol 75,10,
    ✅Testosteron 30,50.

🧔🏼:
    ✅FSH 5,05
    ✅ LH 7,59
    ✅Testosteron 570
    ✅TSH 1,569
    ✅Prolaktyna 11,86.
    ❌Morfologia 1%

💊kwas foliowy

,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ