SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Monitoring owulacji - cena
Odpowiedz

Monitoring owulacji - cena

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Ile płaciłyście za jednorazowy monitoring owulacji? Mam przewidziane trzy wizyty i nie wiem na jaki koszt mam się przygotować.

Z góry dzięki za odpowiedz :)

• welonka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zależy od miasta i lekarza , ja za dwie wizyty plus recepty płacę tylko50zl a jak mam 3wizyty to płace 100zl,

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Ol płacę jednorazowo 250zł (w tym 2 lub 3 wizyty, recepty).

• Koni88 Koleżanka

Wysłany: 15 czerwca 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za każdą wizytę płaciłam 100zł

• Chatte Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez płaciłam 100 zł za wizytę

thgfs65g0z0leut3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za odpowiedz, teraz przynajmniej wiem czego się spodziewać! :)

• bridagues Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 13:35

a8dougpjxqfb3pp2.png
    ukdy3e5eue419gpf.png
  • Dominisia883 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro zadzwonię do swojego gin umówić się na monitoring i mam nadzieję, że zapłace mniej więcej tyle co Wy bo za wizytę u tej samej gin zapłaciłam ostatnio 200zł i jak sobie pomyślę że 3 wizyty każda po 200zł to przerażona jestem no ale myślę, że monitoring to mniej zapłace ;)

Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ