Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Mutacje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dostałam dzisiaj wyniki z testdna i wyszły mi dwie mutacje mthrf homo i pai hetero ? czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś więcej na temat tych mutacji ?

Klau lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2020, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam podobnie, też wyszły mi mutacje w obu tych genach, tylko w układach heterozygotycznych.
    Na wątku kwietniowym opisałam je właśnie, możesz spojrzeć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2020, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprobuje zależć a bylas u hematologa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2020, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

czy udało ci się Ur?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2020, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klau wrote:
    czy udało ci się Ur?
    do kogo to pytanie ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ