Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Wszystko ok,po badaniu zaczełam krwawic,ale mowiła,ze jest ok,pobrała mi cytologie i to dlatego...glowa mi dzis peka
alka89 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
ALa czyli lutke przepisala
to dobrze ze spokonnie bedzie ci przepisywac wszytsko
Młode sa dobre bo nie przesaiknieteWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 18:15
alka89, Nati89, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ALa czyli lutke przepisala
to dobrze ze spokonnie bedzie ci przepisywac wszytsko
Młode sa dobre bo nie przesaikniete
Tak,ale w razie czego trzymaj dla mnie bo potem moge potrzebowac,a ogolnie myslicie,ze dobrze zrobiłam? mialam obawy,ze moze w razie czego on mnie juz nie przyjmnie...ale zawsze jakis inny sie znajdzie jak cos.Pierwszy raz wyszlam szczesliwa z gabinetu,pokazywała mi wszystko na miitorze,jak mala fika,a on tak raz dwaAnia_84, Z. lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Macierzanka:) wrote:Kasienka236 gratulacje!
A powiedz mi jak tu jeszcze jesteś,
Jak te 1,5 roku wyglądało? Byłaś czymś wspomagana?
nie niczym nie byłam probowałiśmy po prostu nie wychodziło zaczeliśmy robić badania na płodność itp i tak w trakcie tych badań niespodziewanie sie udało może człowiek skupił się na badaniach i to dlatego...Macierzanka:) lubi tę wiadomość
kasienka236 -
kasienka236 wrote:nie niczym nie byłam probowałiśmy po prostu nie wychodziło zaczeliśmy robić badania na płodność itp i tak w trakcie tych badań niespodziewanie sie udało może człowiek skupił się na badaniach i to dlatego...
Kasia,skad jestes ? GratulujeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:
Melula,a nie mowiłam,jak ja cos mowie to zawsze tak jest!
To jak ty tak czarujesz to proszę i mi powiedz że mi sie udało
Wyszłam z pracy glooodna jak wilk
Oficjalnie rozpoczęłam weeekend hura!
Nati89, Lena87, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Nati89 wrote:a no mialas racje
zawsze mam,jak komus powiem to faktycznie jest...Teraz malinowa pewnie wpadnie z dobrymi wiesciami bo chyba miała bladzioszka...obyLena87 lubi tę wiadomość
alka89 wrote:Tak,ale w razie czego trzymaj dla mnie bo potem moge potrzebowac,a ogolnie myslicie,ze dobrze zrobiłam? mialam obawy,ze moze w razie czego on mnie juz nie przyjmnie...ale zawsze jakis inny sie znajdzie jak cos.Pierwszy raz wyszlam szczesliwa z gabinetu,pokazywała mi wszystko na miitorze,jak mala fika,a on tak raz dwa
przyjmie
mowie mlode sa o tyle dobre ze chca wyrobic sobie renome..
a dwa.. zeby zarobic na NFZ musza robic sporo badan
bo teraz nie wsszyscy wiedze ze zeby dostali jakas kokretna kase musza wypisywac sporo badan, cyt, bioceznoy i usg ..
sama rozliczam z NFZ ginekologow i widze co musza naplodzidc w badanach zeby zarobic
alka89 lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:To jak ty tak czarujesz to proszę i mi powiedz że mi sie udało
Wyszłam z pracy glooodna jak wilk
Oficjalnie rozpoczęłam weeekend hura!
Tak,chyba czas na Ciebie,tempka ładna...Z. lubi tę wiadomość
nick nieaktualny