Na wesolo- wróżby z obrączki i nie tylko :-)
-
nick nieaktualnyChcialabym poznac Wasza opinie na temat wrozb
znalazlam dzis takie forum: http://www.zapytajpolozna.pl/forum/planujemy-ci%C4%85%C5%BC%C4%99-staramy-si%C4%99-o-dziecko/336181-odpr%C4%99%C5%BCenie-wr%C3%B3%C5%BCby-z-obr%C4%85czki
i sama sobie powrozylam
ile bede miala dzieci- 3
co urodzi sie najpierw- dziewczynka
ile lat ma moj maz- zgadza sie
za ile miesiecy zajde w ciaże- 0
za ile tygodni zajde w ciaze- 0
za ile dni zajde w ciaze- 1!!!
daje nadzieje tymbardziej ze albo dzis albo jutro mam owulkeEklerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiedyś z koleżankami z pracy robiłyśmy sobie wróżby z obrączek zawieszonych na własnym włosie, i tak koleżanka jedna trzymała mój włos z przewieszoną moją obrączką nad moją dłonią i wyszło że będę miała 3 dzieci pierwsza córka (obrączka się kręciła w koło) i bliźniaki córka i syn (obrączka kręciła się do okoła i jednocześnie przeszła w ruch wahadłowy) trochę to dziwne ale tak było obrączka sama latała jak chciała..
a jak byłam w ciąży to nad moim brzuchem jedna koleżanka zrobiła to samo obrączka latała do okoła nad brzuchem to oznaczało że jest dziewczynka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 20:10
-
nick nieaktualnyNasturcja ze szklanka chodzi o to ze wlewasz do szklanki wody (pol szklanki) zawieszasz obraczke na nitce i zadajesz pytanie.. spuszczasz obraczke obok szklanki 3 razy ( w gore i w dol) a pozniej umieszczasz obraczke nad szklanka tak zeby a nie dotykala wody. i patrzysz jak sie rusza.. jesli zadalas pytanie gdzie odpowiedzia musi byc liczba to liczysz ile razy obraczka uderzy o brzeg szklanki(licza sie tez leciutkie uderzenia)..
jesli zadajesz pytanie gdzie odpowiedz moze byc tak albo nie ustal sobie ze TAK to 1 uderzenie a NIE to 2 uderzenia.. mam nadzieje ze teraz jest lepiej powodzenia -
Kochane mi wyszło że za 2 miesiące zajdę w ciążę, dla potwierdzenia zapytałam za ile tygodni, stuknęło na 8.... 15 lipca biorę ostatnią visanne i między 23-27 lipca idę na drugą laparo - w ciąże mam zajśc między 14-17 sierpnia 2015
I tego się trzymam.Jagah lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
Traktuje ta wrozbe z przymruzeniem oka, ale nastawiam sie bardzo pozytywnie.
Za ile tygodni zajde w ciaze - za 3, i zgadza sie - za kolejne 3 tyg. mam owulacje tak statystycznie rzecz biorac
Ile bede miala dzieci - odp. 4.
Trzy corki i ostatni rodzynek, syn
W jakim miesiacu zajde w ciaze: wyszlo 7 stukniec, czyli LIPIEC
Zadalam jeszcze kilka innych pytan dla sprawdzenia i wszystko sie pokrylo idealnie.
Czy kolejnym dzieckiem bedzie SYN - odp. NIE.
U mnie obraczka na potwierdzenie obracala sie w srodku szklanki, kiedy bylo negatywnie bujala sie poziomo. Zadalam kilka pytan z przeszlosci i tez wszystko sie potwierdzilo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-