Najdłuższa faza lutealna bez ciąży
-
Cześć dziewczyny
Jak w temacie - jaką miałyście najdłuższą fazę lutealną, a ciąży nie stwierdzono? I czy brałyście wtedy jakieś leki?
Iwka lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Iwka wrote:Na wywołanie duphaston lub luteina jednak na Twoim miejscu ja bym poszła na bete HCG
Mam na recepcie, ale lekarz kazał się jeszcze tydzień wstrzymać z wywołaniem, bo od zakończenia tego co brałam może minąć do 2 tygodni do okresu. Ciąże wykluczam - starań nie było (ostatnie na 10 dni przed owulką, potem wyrok w postaci anty TPO 1212,7 i zawieszenie starań do odwołania).Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
No to powiem Ci że jestem w szoku, bo teperaturka wskazuje na ciąże, a może być że owulacje miałaś wcześniej niż masz zaznaczone na wykresie - mi nie raz źle wyznaczył i żołnierzyki przeżyły. Niestety myślę że moja wiedza na tym etapie się kończy, może ktoś inny się wypowie co ma hashimoto. Bo ja bym rękę dała sobie obciąć że to ciąża u Ciebie Czekam na dalszy rozwój sytuacji...
-
Iwka wrote:No to powiem Ci że jestem w szoku, bo teperaturka wskazuje na ciąże, a może być że owulacje miałaś wcześniej niż masz zaznaczone na wykresie - mi nie raz źle wyznaczył i żołnierzyki przeżyły. Niestety myślę że moja wiedza na tym etapie się kończy, może ktoś inny się wypowie co ma hashimoto. Bo ja bym rękę dała sobie obciąć że to ciąża u Ciebie Czekam na dalszy rozwój sytuacji...
Prolaktynkę wcześniej brałam wiec stąd podwyższona temperatura. Gin wczoraj na usg nie widział nic podejrzanego - kazał czekać jeszcze tydzień, a jak nie zadziała to mam dupka na recepcie na wywołanie...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Marronek wrote:Prolaktynkę wcześniej brałam wiec stąd podwyższona temperatura. Gin wczoraj na usg nie widział nic podejrzanego - kazał czekać jeszcze tydzień, a jak nie zadziała to mam dupka na recepcie na wywołanie...
-
No ja już nie wiem co myśleć - lekarz mówi, że jeszcze w normie i każe czekać...
Iwka lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Iwka wrote:No ja bym zwariowała i kupowała śpioszki
Ja nie wariuje bo ciąże wykluczam... 10 dni plemniory nie przeżyją. Nawet jakby owulka była wcześniej niż owu wyznaczył to i tak to jest ponad 7 dni między a owulką... Literatura podaje do 3 dni, max właśnie 7...
Antybiotyków ulotki czytałam (dłuuugaśne mają) i nie ma nic o wpływie na cykl... Trzeba czekaćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Chyba idę na rekord...
Dziewczyny, a może być tak, że przez leki owulacja tak naprawdę miała miejsce później niż to na wykresie mam zaznaczone?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...