X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nareszcie!!!! Dwie kreski!
Odpowiedz

Nareszcie!!!! Dwie kreski!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bertoshka Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2021, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Po wielu miesiącach starania dziś się pojawiły dwie kreski.
    Boje się, że to fałszywy wynik...... Jutro przed pracą mam zamiar kupić jeszcze jeden test.
    W czwartek mam wizytę u lekarza.

Agut lubi tę wiadomość

• Agut Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2021, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który dzień cyklu?😍

👫🏻29 lat
    Starania od 01.2021
  • Bertoshka Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    43 dzień. Strasznie mnie piersi bolały, jajniki również pobolewały. Myślałam, że to na okres. Ale dziś coś mnie tchnęło i kupiłam test "myślałam, że kolejny falstart"....a tu takie zaskoczenie.
    Nie chcę się nakręcać niepotrzebnie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ