naturalne Rudowłose
-
Heja, tak się zastanawiam czy są tutaj jakieś naturalne rudzielce ?
Myślicie, że to prawda że "u rudych wszystko jest na odwrót" ? w sensie tam w środku, serce po prawej itp...
Słyszałam takie opinie
Do tego ostatnio przeczytałam, że rude kobiety mają większe ryzyko zachorowania na endometriozę hmmLondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
no ja też jestem ruda właśnie i trochę mnie śmieszą takie opinie ale ostatnio się zaczęłam zastanawiać ... hmm podobno w każdej plotce jest odrobina prawdy
LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
dokładnie Rude jest piękne i oryginalne
chociaż do dziś nie wiem skąd u mnie takie włosy bo nikt inny z rodziny nie ma chociaż podobno zostałam "zrobiona" w trakcie @ więc stwierdziłam ze kolorek już został
Rudy jest najrzadszym kolorem włosów na świecie, plus mam najrzadsza grupę krwi
więc podwójna oryginalność
jak na razie to się męczę z wszelakimi alergiami skórnymi itp
co do endometriozy to mi jeszcze nic nie wiadomo na ten temat ale jak nie uda się w najbliższym czasie zafasolkować to mam zamiar zrobić cały pakiet badań
LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
Aska87 wrote:dokładnie Rude jest piękne i oryginalne
chociaż do dziś nie wiem skąd u mnie takie włosy bo nikt inny z rodziny nie ma chociaż podobno zostałam "zrobiona" w trakcie @ więc stwierdziłam ze kolorek już został
Rudy jest najrzadszym kolorem włosów na świecie, plus mam najrzadsza grupę krwi
więc podwójna oryginalność
jak na razie to się męczę z wszelakimi alergiami skórnymi itp
co do endometriozy to mi jeszcze nic nie wiadomo na ten temat ale jak nie uda się w najbliższym czasie zafasolkować to mam zamiar zrobić cały pakiet badań
Asia jak możesz to przyjmij zaproszenie i odezwij się na Priv mam pytanko :*
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -