X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne naturalne Rudowłose
Odpowiedz

naturalne Rudowłose

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja, tak się zastanawiam czy są tutaj jakieś naturalne rudzielce ?
    Myślicie, że to prawda że "u rudych wszystko jest na odwrót" ? w sensie tam w środku, serce po prawej itp...
    Słyszałam takie opinie :)

Do tego ostatnio przeczytałam, że rude kobiety mają większe ryzyko zachorowania na endometriozę hmm

LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem naturalnie ruda. Z tego co wiem, to serce mam po właściwej stronie, ale tam niżej to chyba nie, bo skoro tyle lat nie mogę zajść w ciążę, to chyba robię coś na odwrót.

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też jestem ruda właśnie i trochę mnie śmieszą takie opinie ale ostatnio się zaczęłam zastanawiać ... hmm podobno w każdej plotce jest odrobina prawdy :)

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3

Wysłany: 21 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchaj, to skoro u nas jest wszystko na odwrót to mam taki perwersyjny pomysł, że może powinnyśmy uprawiać sex "na odwrót", żeby zafasolkować :)

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm jeszcze sobie nie bardzo wyobrażam ale może trochę ćwiczeń prób i się może udać :)

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • mar Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem jasnodo-ruda i mam piegi i.. endometriozę. W szpitalu leżałam z rudą dziewczyną na oddziale, która również ma endometriozę. T takie nasze recesywne słabsze geny niestety :) ale rude jest piękne :)

Evell, Aska87 lubią tę wiadomość

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie Rude jest piękne i oryginalne :)
    chociaż do dziś nie wiem skąd u mnie takie włosy bo nikt inny z rodziny nie ma :) chociaż podobno zostałam "zrobiona" w trakcie @ więc stwierdziłam ze kolorek już został :)
    Rudy jest najrzadszym kolorem włosów na świecie, plus mam najrzadsza grupę krwi :)
    więc podwójna oryginalność :)

jak na razie to się męczę z wszelakimi alergiami skórnymi itp
    co do endometriozy to mi jeszcze nic nie wiadomo na ten temat ale jak nie uda się w najbliższym czasie zafasolkować to mam zamiar zrobić cały pakiet badań :/

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3

Wysłany: 21 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    Rudy jest najrzadszym kolorem włosów na świecie, plus mam najrzadsza grupę krwi :) więc podwójna oryginalność :)
    No patrz - ja też mam AB RH-

Aska87 lubi tę wiadomość

• LondyńskieSerduszko Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    dokładnie Rude jest piękne i oryginalne :)
    chociaż do dziś nie wiem skąd u mnie takie włosy bo nikt inny z rodziny nie ma :) chociaż podobno zostałam "zrobiona" w trakcie @ więc stwierdziłam ze kolorek już został :)
    Rudy jest najrzadszym kolorem włosów na świecie, plus mam najrzadsza grupę krwi :)
    więc podwójna oryginalność :)

jak na razie to się męczę z wszelakimi alergiami skórnymi itp
    co do endometriozy to mi jeszcze nic nie wiadomo na ten temat ale jak nie uda się w najbliższym czasie zafasolkować to mam zamiar zrobić cały pakiet badań :/

Asia jak możesz to przyjmij zaproszenie i odezwij się na Priv :) mam pytanko :) :*

3jgx9jcgsbc0lwer.png
    3jvzjw4zl5cjzvox.png
    03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
    mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
    Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100
  • karinakpacz Nowa

Wysłany: 22 czerwca 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 września 2018, 23:43

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ