Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Negatywny test 17 dni po
Odpowiedz

Negatywny test 17 dni po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia888 Nowa

Wysłany: 3 października 2022, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Jestem w 31 dniu cyklu( cykle ok 32 dniowe) owu potwierdzona i zastrzyk z ovirelle w 14 dniu cyklu. 5 dni temu beta z krwi negatywna. Dzis robiony test z moczu również negatywny.czy hest jeszcze jakas szansa ze testy moga jeszcze nie wychodzic a ciaza jest? Dodam jeszcze ze biore progesterone i duphaston do miesiaczki czy one moga ja opoznic? Poki co jie czuje nadciagajacej@ i jeszcze sie ludze.... ale może to wplyw lekow...

• #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 5 października 2022, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia888 wrote:
    Dziewczyny! Jestem w 31 dniu cyklu( cykle ok 32 dniowe) owu potwierdzona i zastrzyk z ovirelle w 14 dniu cyklu. 5 dni temu beta z krwi negatywna. Dzis robiony test z moczu również negatywny.czy hest jeszcze jakas szansa ze testy moga jeszcze nie wychodzic a ciaza jest? Dodam jeszcze ze biore progesterone i duphaston do miesiaczki czy one moga ja opoznic? Poki co jie czuje nadciagajacej@ i jeszcze sie ludze.... ale może to wplyw lekow...

Jeśli owulacja była potwierdzona i beta oraz test negatywny, to ja bym się nie nastawiała raczej. Jak bierze się duphaston to do 14 dni od odstawienia wystąpi krwawienie.

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    29.07.2024r - Punkcja 👩‍⚕️⏳️
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
    10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
    13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
    15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
    17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
    25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • paulina9408 Ekspertka

Wysłany: 5 października 2022, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w piątek będę testowac, również jestem po zastrzyku. Ja też coś czuję, że cykl nieudany ponieważ mam wszystko tak jak co miesiąc przy zbliżającej się miesiączce 😔💔 ale jeszcze nie nakręcam się, daje sobie czas do tego piątku.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ