Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Negatywny test a ciąża?
Odpowiedz

Negatywny test a ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Papuga123 Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Moje cykle to od ostatnich 2 miesięcy 29-30 dni. Ostatnie miesiaczki: 15 marca, 13 kwietnia. Wg kalendarzyka powinnam dzisiaj dostać okres, najpóźniej jutro. Współżyłam 23 kwietnia wieczorem. testy z 11 i 12 maja poranny mocz- negatywne, gruba jedna kreska. Czy istnieje jakikolwiek cień szansy na ciaze? Raczej niemożliwe. Nawet jeśli owulacja się opóźniła i była dopiero albp 27-28,29 to nie.ma szans że po wspolzyciu 23ego tyle przetrwały plemniki. Znowu jeśli owulacja byla 25 26 to już test powinien pokazać. Wg mnie szansy nie ma. Co myślicie? Podchodzę do sprawy normalnie także odp typu że możliwa ciaza nie narobią mi jakiejś nadziei zludnej;) proszę o szczere odp. Zaznaczę, że jedt mi niedobrze, mam lekkie mdłości, zazwyczaj przed okresem mam też brazowe plamienie takie beżowe a tu nic. Pewnie okres sie opóźni zwyczajnie ale co myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 12:49

• frezja87 Ekspertka

Wysłany: 13 maja, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papuga123 wrote:
    Witam. Moje cykle to od ostatnich 2 miesięcy 29-30 dni. Ostatnie miesiaczki: 15 marca, 13 kwietnia. Wg kalendarzyka powinnam dzisiaj dostać okres, najpóźniej jutro. Współżyłam 23 kwietnia wieczorem. testy z 11 i 12 maja poranny mocz- negatywne, gruba jedna kreska. Czy istnieje jakikolwiek cień szansy na ciaze? Raczej niemożliwe. Nawet jeśli owulacja się opóźniła i była dopiero albp 27-28,29 to nie.ma szans że po wspolzyciu 23ego tyle przetrwały plemniki. Znowu jeśli owulacja byla 25 26 to już test powinien pokazać. Wg mnie szansy nie ma. Co myślicie? Podchodzę do sprawy normalnie także odp typu że możliwa ciaza nie narobią mi jakiejś nadziei zludnej;) proszę o szczere odp. Zaznaczę, że jedt mi niedobrze, mam lekkie mdłości, zazwyczaj przed okresem mam też brazowe plamienie takie beżowe a tu nic. Pewnie okres sie opóźni zwyczajnie ale co myślicie?

Moje doświadczenie mówi- idź zrób betę bo zwariujesz. Beta to pewniak

Warszawa
    styczeń 2022 jajowody drożne idealnie
    luty 2022 IUI nieudana 😭
    kwiecień 2022 IUI nieudana😭
    maj 2022 IUI udana, skacząca beta 😒
    czerwiec 2022 cp :( laparoskopia i usunięty jajowód😭
    czekamy na lepszy czas i działamy dalej!

Walczymy dalej!

Sierpień 2022 IUI nieudana😭
    2023 In Vitro
    styczeń 2023 stymulacja in vitro
    Pobrano 9 oocytów, 7 dojrzałych👍
    Zapłodniono 6
    4 zatrzymały się po 3 dobie, 2 walczą <3
    Mamy 1 zdrowy zarodek po badaniu genetycznym❄

27.03.2023 transfer 5dniowca na cyklu naturalnym+ wlew + embryoglue
    5dpt ⏸️
    6dpt ⏸️
    7dpt Beta 50 mIU/ml
    9dpt Beta 120 mIU/ml
    15dpt Beta 2000 mIU/ml
    Mamy pęcherzyk!
    2023- 👧

Od 2025 walka o drugie
    1 transfer nieudany
    2 transfer biochem

Kolejna procedura-start czerwiec ??

Niepłodność idiopatyczna
    Kariotpy ok
    Cykle i owulacje książkowe
    Amh 2,65
  • Papuga123 Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię ale czy to w ogóle realne by była ciąża?

• Axana Autorytet

Wysłany: 13 maja, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papuga123 wrote:
    Zrobię ale czy to w ogóle realne by była ciąża?
    Dopóki nie ma @ to wszystko możliwe. A tylko beta da Ci odpowiedź.

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ