Negatywny test a ciąża?
-
Witam. Moje cykle to od ostatnich 2 miesięcy 29-30 dni. Ostatnie miesiaczki: 15 marca, 13 kwietnia. Wg kalendarzyka powinnam dzisiaj dostać okres, najpóźniej jutro. Współżyłam 23 kwietnia wieczorem. testy z 11 i 12 maja poranny mocz- negatywne, gruba jedna kreska. Czy istnieje jakikolwiek cień szansy na ciaze? Raczej niemożliwe. Nawet jeśli owulacja się opóźniła i była dopiero albp 27-28,29 to nie.ma szans że po wspolzyciu 23ego tyle przetrwały plemniki. Znowu jeśli owulacja byla 25 26 to już test powinien pokazać. Wg mnie szansy nie ma. Co myślicie? Podchodzę do sprawy normalnie także odp typu że możliwa ciaza nie narobią mi jakiejś nadziei zludnej;) proszę o szczere odp. Zaznaczę, że jedt mi niedobrze, mam lekkie mdłości, zazwyczaj przed okresem mam też brazowe plamienie takie beżowe a tu nic. Pewnie okres sie opóźni zwyczajnie ale co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 12:49
-
Papuga123 wrote:Witam. Moje cykle to od ostatnich 2 miesięcy 29-30 dni. Ostatnie miesiaczki: 15 marca, 13 kwietnia. Wg kalendarzyka powinnam dzisiaj dostać okres, najpóźniej jutro. Współżyłam 23 kwietnia wieczorem. testy z 11 i 12 maja poranny mocz- negatywne, gruba jedna kreska. Czy istnieje jakikolwiek cień szansy na ciaze? Raczej niemożliwe. Nawet jeśli owulacja się opóźniła i była dopiero albp 27-28,29 to nie.ma szans że po wspolzyciu 23ego tyle przetrwały plemniki. Znowu jeśli owulacja byla 25 26 to już test powinien pokazać. Wg mnie szansy nie ma. Co myślicie? Podchodzę do sprawy normalnie także odp typu że możliwa ciaza nie narobią mi jakiejś nadziei zludnej;) proszę o szczere odp. Zaznaczę, że jedt mi niedobrze, mam lekkie mdłości, zazwyczaj przed okresem mam też brazowe plamienie takie beżowe a tu nic. Pewnie okres sie opóźni zwyczajnie ale co myślicie?
Moje doświadczenie mówi- idź zrób betę bo zwariujesz. Beta to pewniakWarszawa
styczeń 2022 jajowody drożne idealnie
luty 2022 IUI nieudana 😭
kwiecień 2022 IUI nieudana😭
maj 2022 IUI udana, skacząca beta 😒
czerwiec 2022 cp
laparoskopia i usunięty jajowód😭
czekamy na lepszy czas i działamy dalej!
Walczymy dalej!
Sierpień 2022 IUI nieudana😭
2023 In Vitro
styczeń 2023 stymulacja in vitro
Pobrano 9 oocytów, 7 dojrzałych👍
Zapłodniono 6
4 zatrzymały się po 3 dobie, 2 walczą
Mamy 1 zdrowy zarodek po badaniu genetycznym❄
27.03.2023 transfer 5dniowca na cyklu naturalnym+ wlew + embryoglue
5dpt ⏸️
6dpt ⏸️
7dpt Beta 50 mIU/ml