X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne nie jestem pewna albo dni plodne help
Odpowiedz

nie jestem pewna albo dni plodne help

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • IPyska Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 10.10.2017 mialam miesiaczke potem w 21 maz mnie zaplodnil we mnie ale wiekszosc plemnikow wylecialo od dnia 21 zaczal mnie bolec lewy jajnik uczucie tak jak by ktos mnie kopnal w niego od 23 zaczely sie uplawy w konsystencji twarożka on byl gelsty i bialy ale sie nie rozsiagal tak mi trwal przez tydzien czasu w 1.11.2017 dostalam dziwnych plamien one nie wygladaly na miesiaczke raz byly brazowe jasno rozowe potem znowu brazowe trwalo przez 2 dni od potem sie uspokoilo ale bylam wtedy bardzo spiaca zrobilam dwa testy negatywne , przewaznie okres mialam co 37 dni a dostalam po 19 dniach dzisiaj znowu dostrzeglam czerwone plamienie wraz ze sluzem nie wiem czy isc z tym w piatek do ginekologa nie wiem co sie dzieje .

ISches
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idz bo to może byc infekcja skoro takie uplawy...

• IPyska Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Idz bo to może byc infekcja skoro takie uplawy...
    Nawet pójdę jutro bo mam lekarza od południa . Tylko musze męża dopytać na którą ma godzine do roboty jutro. Bardzo się martwie moim stanem .
    Czy to prawda że testy ciążowe mogą kłamać ? Co do nich nie jestem zbytnio przekonana.

ISches
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IPyska wrote:
    Nawet pójdę jutro bo mam lekarza od południa . Tylko musze męża dopytać na którą ma godzine do roboty jutro. Bardzo się martwie moim stanem .
    Czy to prawda że testy ciążowe mogą kłamać ? Co do nich nie jestem zbytnio przekonana.

Jak to testy mogą kłamać? Mogą nie wykazać jeśli wczesna ciąża ale na pewno nie kłamią.
    I co bylas u gina? Co powiedział?

• IPyska Debiutantka

Wysłany: 16 listopada 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam u ginekologa wczoraj powiedziala mi tylko tyle ze mam problemy z pelcherzem przepisala mi tabletki nystfagin do pochwowa jedna na noc i furaginum adamed 3 razy dziennie jedna tabletka nie wiem na co ten lek biore pierwszy raz . plamienia dwu dniowe okazalo sie ze po odstawieniu tabletek antykocepcyjnych to normalne zjawisko, kontrola za 7 dni powiedziala ze wtedy wszystko jeszcze sie wyjasni.usg robione bylo ale nic nie widzialam z pania.

ISches
  • anyzratak Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    upławy jak twarożek to grzybica.. u mnie tak było.

w57ve6hhjly3ikxq.png

f2wlsg18eqe4k6w0.png

01.01.2021 nasz aniołek 8tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ