nie jestem pewna albo dni plodne help
-
w 10.10.2017 mialam miesiaczke potem w 21 maz mnie zaplodnil we mnie ale wiekszosc plemnikow wylecialo od dnia 21 zaczal mnie bolec lewy jajnik uczucie tak jak by ktos mnie kopnal w niego od 23 zaczely sie uplawy w konsystencji twarożka on byl gelsty i bialy ale sie nie rozsiagal tak mi trwal przez tydzien czasu w 1.11.2017 dostalam dziwnych plamien one nie wygladaly na miesiaczke raz byly brazowe jasno rozowe potem znowu brazowe trwalo przez 2 dni od potem sie uspokoilo ale bylam wtedy bardzo spiaca zrobilam dwa testy negatywne , przewaznie okres mialam co 37 dni a dostalam po 19 dniach dzisiaj znowu dostrzeglam czerwone plamienie wraz ze sluzem nie wiem czy isc z tym w piatek do ginekologa nie wiem co sie dzieje .ISches
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Idz bo to może byc infekcja skoro takie uplawy...
Czy to prawda że testy ciążowe mogą kłamać ? Co do nich nie jestem zbytnio przekonana.ISches -
nick nieaktualnyIPyska wrote:Nawet pójdę jutro bo mam lekarza od południa . Tylko musze męża dopytać na którą ma godzine do roboty jutro. Bardzo się martwie moim stanem .
Czy to prawda że testy ciążowe mogą kłamać ? Co do nich nie jestem zbytnio przekonana.
Jak to testy mogą kłamać? Mogą nie wykazać jeśli wczesna ciąża ale na pewno nie kłamią.
I co bylas u gina? Co powiedział? -
bylam u ginekologa wczoraj powiedziala mi tylko tyle ze mam problemy z pelcherzem przepisala mi tabletki nystfagin do pochwowa jedna na noc i furaginum adamed 3 razy dziennie jedna tabletka nie wiem na co ten lek biore pierwszy raz . plamienia dwu dniowe okazalo sie ze po odstawieniu tabletek antykocepcyjnych to normalne zjawisko, kontrola za 7 dni powiedziala ze wtedy wszystko jeszcze sie wyjasni.usg robione bylo ale nic nie widzialam z pania.ISches
-