Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nie wiem co się ze mną dzieje, gdzie ten okres :(
Odpowiedz

Nie wiem co się ze mną dzieje, gdzie ten okres :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OnikaOberlin Nowa

Wysłany: 5 grudnia 2018, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki, jestem tu nowa ale długo już czytam forum, mam problem, dziś jest mój 35 Dzień cyklu okres spóźnia mi się 6 Dzień, co się nie zdarzało, zawsze był te 2 dni wcześniej jak już był nieterminowy, Bola mnie jajniki, jestem ciągle zmęczona, wczoraj robiłam bete i ujemna, ale okresu nadal brak, nie monitoruje owulacji ale widziałam śluz plodny 17 listopada, nie wiem co się dzieje czy mogło być za wcześnie na bete? Mogę mieć nadzieję na dzieciątko póki nie ma okresu ? Dodam że mam 22 lata i od 7 miesięcy staramy się z narzeczonym o dziecko:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że beta już powinna wskazać i to nie jest za wcześnie, skoro spóźnia się już 6 dni. A samych powodów spóźnienia może być miliardy. Wizyta u lekarza powinna rozwiać wątpliwości.

OnikaOberlin lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ