Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:te same zalecenia co dla Evelle- acard przez caly cykl (75 /150mg) i od owu albo pozytywnego testu heparyna 😊
Innymi słowy, dokładnie takie same zalecenia jak mają absolutnie wszyscy, z którąkolwiek mutacja. Zastanawiam się czy jest chociaż 1 osoba, u której wszystko wyszło „prawidłowo” 🤔
Nona, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Hej. Ja tak miałam kiedyś i się okazało że to torbiel się zrobiła 🙂 przy chodzeniu też bolało, zwłaszcza przy bieganiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 11:48
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szona wrote:A co do supli.
Brałam wiesiołek - mój śluz znika przy nim, ovarin - wydaje się wporzo, miovelię - polecił genetyk, choć jest tam dużo zwykłego kwasuwit D - biorę wieczorem 2000 j.
Nie biorę żadnych rzeczy typu dong, zioła ojca sroki, bo niestety zielarskie rzeczy potrafią bardzo namieszać w cyklu, a nie czuje, ze mam wystarczająca wiedzę, żeby ryzykować. Przykładowo - piłam lukrecję na śluz. To tak obniżyłam poziom potasu, ze głowa mała.
Maz bierze mace, cynk, selen, kwas foliowy.
Teraz moje suple będą wyglądały tak:
1. B complex douglas
2. Metylowany kwas foliowy - na razie nie wiem który
3. Koenzym q10
4. L-arginina
5. Wit D
6. Acard
W b complex Douglasa masz już metylowany kwas foliowy w dawce 400ug nie wiem czy potrzebujesz dokładać więcej 😉 mnie imunolog powiedział że ten zestaw wystarczy przy mutacji mthfr 😉szona lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Jeśli chodzi o mthfr ta mutacja odpowiada za problemy z przyswajaniem kwasu foliowego dlatego trzeba go mieć pod kontrolą i zażywać w formach lepiej wchłanialnych ale jej nosicielem jest duża część społeczeństwa i nawet o tym nie wiedzą
Pai może być podstawą do podawania heparyny w ciąży
Ja mam kwas foliowy bponad normę, na pewno te, mam MTHFR i już zapobiegawczo zmieniam Pregnę Start na Folian z Solgara. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:mam dosc, juz serio nie wiem co robic z suplami...
idź do swojego gina i dowiedz się wszystkiego na spokojnie co teraz
ale dziwne, że 5 lat temu poszło tak łatwoNona lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyNona wrote:Koteczko a pry moich mutacjach co brac? bo juz zglupialam i rzygac mi sie chce, az mnie glowa rozbolala, tyle tego
b complex douglasa 145zloty, masakra.
Nona ja zamawiam to:
Folian Solgar 400mcg 50 tabletek metafolin 42zeta
Naturell B12 60 tabletek (metylokobalamina) 18zeta
B6 p-5-p 60 tabletek 17zeta
Acard 75mg 120 tabletek 16 zeta
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Kochane czy któraś z was tak miała że przed okresem tak kuły ciągle jajniki i jak kaszle czy np. dmucham nos to tak kłują i tak ciągnie macica?
Co miesiąc 💁♀️Angie1985 lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Chyba jutro jak okres nie przyjdzie. W tym miesiącu flo mi wyznaczyło cykl o długości 34 dni termin @ mam na jutro ale od 2 lat miałam 29-31 dni. Nie wiem co myśleć te testy z biedry wychodziły mi negatywne ale robiłam wieczorem. Pewnie 🐒przyjdzie i nie zdążę za testować.