Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
-
WIADOMOŚĆ
-
Iskiereczko, przykro mi że teraz wszystko wydaje się bez sensu. Nie raz płakałam z bezradnosci i z tego żalu, że nie moge być jak inni, którzy w ogóle się nie starają i ledwo pomyślą o ciąży a ona przychodzi bez totalnie żadnego wysiłku.
Nie wiem co Cię pociesza, mnie pocieszały kolejne cykle, gdzie mogłam coś zdziałać, kolejne badania, nowe leczenie...
Widzę ze stopki że chyba nie robiłaś jeszcze pakietu badań na trombofilie, mthfr i pai. Zlecał Ci to jakiś lekarz?
Na komórki czytałam że poszczególne produkty spożywcze działają. To naprawdę nie koniec, nie musisz się poddawać. Chyba że chcesz. Na jakiś czas możesz się poddać i potem powrócisz. Daj znać co dla Ciebie lepsze, my tu będziemy ❤️
Carrie12, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość
Starania od 11.2022
Aktualnie przyjmuje: Euthyrox 75, Clexane, progesteron, kwas foliowy metylowany, aspiryna 200mg, żelazo, witamina B i D
JA (31)
14.04 połówkowe
12.03 - 186 g, 12 cm, zdrowy dzidziutek ❤️
12.02 - 7.1 cm, prenatalne ok
16.01.2026 - 2.14cm i bijące serduszko ❤️
1.12.2025 ovitrelle, 11.12 ⏸️
09.2025 MTHFR homozygota, homocysteina ok
Zespół lepkiej płytki krwi, niska krzepliwosc
05.2025 i 07.2025 - 2 x biochem, 1 po ovitrelle
04.2025 ferrytyna do poprawy
09.2024 - wyniki CD138+ :odczyn 2/1 d.p.w
->Tarivid, Metronidazol 10 dni
08.2024 - badanie drożności jajowodów
09.2023 - niedoczynność tarczycy, TSH 3.5 - aktualnie kolo 1
On: 32 lata
04.2025 - super wyniki, morfologia 10% (!!!)

-
Dziękuję Dziewczyny, wiem że u Was zawsze jest zrozumienie i wsparcie. Spróbuję się zebrać w tym tygodniu i porobić chociaż część badań.
Dzięki Rozalkaa za podpowiedzi. Wlaśnie tego się boję - podejścia "trzeba próbować", a potem skończą się procedury. Po już poniesionych kosztach myślę, że nie będzie nas stać prywatnie.
Tak bardzo chciałabym już być Dobitkiem.Starania od 10.2022
👩🏼 35
❌️IO, hipoglikemia reaktywna, niedrożny prawy jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
❌️Kir AA, brak implantacyjnych
❌️Brak przeciwciał blokujących (allo mlr)
✅️Kariotypy prawidłowe
✅️Przeciwciała przeciwplemnikowe ujemne
✅️ANA ujemne, TRAB ujemne
❓️Co jeszcze mogę zbadać? AOA, pasożyty, homocysteina?
🧔🏻♂️ 36
❓️06.2025: 23,75 mln, ruch postępowy 14%, procent prawidłowych 3%
❓️fragmentacja z 2023 roku: prawidłowych 73%.
✅️Hla C1C1
IVF
I procedura, krótki protokół 07.2025 - 7 pobranych ➡️5🥚➡️ 0❄️
II procedura, długi protokół 09.2025 - 10 pobranych ➡️8🥚➡️❄️❄️❄️➡️ przetrwał 1❄️➡️ PGT⏳️➡️nieprawidłowy😭 -
@Iskiereczko a myślałaś o zmianie kliniki? Moze jedna zwykla wizyta w innym miejscu pozwoliłaby Ci ocenić czy w Twojej klinice wyjątkowo maja takie podejscie "probujmy" czy moze w innym miejscu specjaliści beda miec na was inny plan, a moze na prawde trzeba "probowac" ?
Czasem druga opinia albo moze uspokoić albo utwierdzić w przekonaniu ze cos Ci lekarze kiepsko nas prowadzą....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego, 10:43
Carrie12 lubi tę wiadomość
-
Iskiereczko z jakiego rejonu Polski jesteś?Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
18.11 6,8 cm akrobaty 🏋♂️
28.01 600g cudu 🧸
🍀🍀🍀🍀

-
Małopolska.
Byliśmy w dwóch innych klinikach, ale jeden lekarz zaproponował duo-stim (trzech innych to odradziło), natomiast w drugiej klinice zaproponowali mniej więcej to samo, czyli krótki protokół i próbować, więc mimo wszystko wróciliśmy do naszej.
Zanim zaczniemy procedurę, porobię badania i spróbuję się skonsultować z kimś jeszcze.
Sprawdzę też czy udało się wyleczyć HP.
A czy któraś z Was badała pasożyty? Polecacie konkretne miejsce?Starania od 10.2022
👩🏼 35
❌️IO, hipoglikemia reaktywna, niedrożny prawy jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
✅️Kariotypy prawidłowe
🧔🏻♂️ 36
✅️Hla C1C1
IVF
II procedura, długi protokół 09.2025 - 10 pobranych ➡️8🥚➡️❄️❄️❄️➡️ przetrwał 1❄️➡️ PGT⏳️➡️nieprawidłowy😭 -
Ja też jestem z małopolski. U kogo się leczysz?Iskiereczka00 wrote:Małopolska.
Byliśmy w dwóch innych klinikach, ale jeden lekarz zaproponował duo-stim (trzech innych to odradziło), natomiast w drugiej klinice zaproponowali mniej więcej to samo, czyli krótki protokół i próbować, więc mimo wszystko wróciliśmy do naszej.
Zanim zaczniemy procedurę, porobię badania i spróbuję się skonsultować z kimś jeszcze.
Sprawdzę też czy udało się wyleczyć HP.
A czy któraś z Was badała pasożyty? Polecacie konkretne miejsce?
Ja badałam pasożyty na alleergen. Możesz tam od razu razem zbadać kał na HP.
Iskiereczka00 lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO, Allo Mlr 0% ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
🧒
❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
III procedura 🙏
01.2026 - 3 🥚 komórki MII, 2 ❄️ 4AA (niebadeane)
A ch*j z tym wszystkim! -
Iskiereczko, jakbyś rozważała dojazdy do kliniki to z całego serca polecam Angeliusa w Katowicach, jest tam kilku polecanych lekarzy, w tym moja pani dr, która naprawdę kombinuje i nie jedzie schematem. Jakbyś była zainteresowana możesz poczytać wątek kliniki. Z tego co słyszałam to w przyszłym tygodniu są zapisy do mojej pani dr. Ogólnie cała klinika na duży plus. Czułam się bardzo zaopiekowana.
-
Frajda wrote:Iskiereczko, jakbyś rozważała dojazdy do kliniki to z całego serca polecam Angeliusa w Katowicach, jest tam kilku polecanych lekarzy, w tym moja pani dr, która naprawdę kombinuje i nie jedzie schematem. Jakbyś była zainteresowana możesz poczytać wątek kliniki. Z tego co słyszałam to w przyszłym tygodniu są zapisy do mojej pani dr. Ogólnie cała klinika na duży plus. Czułam się bardzo zaopiekowana.
Ja też polecam tą klinikę. Ja leczyłam sie u doktora GM czas oczekiwania na pierwszą wizyte 3 miesiące. Doktor może mało mowi ale ma plan, organizacja kliniki naprawdę na wysokim poziomie.
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
18.11 6,8 cm akrobaty 🏋♂️
28.01 600g cudu 🧸
🍀🍀🍀🍀

-
@Iskiereczko ja badałam w olimpiamed, maz w allergen. Olimia med ma taki dokładniejszy opis... ale dłużej sie czeka
Badałam z 3 próbek (trauma ogolem, straszne badanie xD) I wyszły mi jaja glisty ludzkiej.... przeleczylam jakims pojebanym protokołem od dietetyczki od pasożytów i niestety w ciaze naturalnie nie zaszlam ale IVF sie powiodło.
Zapomniałam zbadac HP ale potem bralam metronidazol na zapalenie endometrium no i wyczytałam ze on tez zwalcza HP...
Badan nie ponawialam bo tak nie moglam sie zebrać do tej procedury ze zdarzylam zajść w ciaze na szczęście 🫠
Ogolem na pewno warto zbadac aczkolwiek jak jeszcze bylam u napro to on powoedzial cos takiego ze te pasożyty moga nie byc przyczyną niepłodności tylko ze to jest cos głębszego z układem immuno. Ze do zdrowego człowieka w świecie gdzie te pasożyty na prawde sa dookoła nas nie przyczepi sie takie gówno..
No ale ogolem to przeleczylam, w trakcie leczenia zero glutenu nabiału słodyczy a nawet owoców słodkich, duzo witamin na wątrobę itd... reżim sanitarny, mega sprzątanie mieszkania , prasowanie wszystkiego eh...
Mam wiec nadzieje ze nic u Ciebie nie wyjdzie bo to na prawde nic fajnego walka z tym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego, 15:28
-
Iskiereczko, chciałabym Cię po prostu przytulić, bo nie potrafię pocieszyć. Ta myśl, że nigdy nie będziesz trzymać na rękach swojego dziecka jest okrutna, odbiera siłę i nadzieję. Ale to tylko myśl, nie przyszłość.
Teraz masz gorszy czas, czujesz się źle, okropnie i masz poczucie niesprawiedliwości. Ten czas minie. Rozważyłabym konsultacje w innej klinice, nawet z dojazdem, u lekarza z dobrymi opiniami. I konsultację z dietetykiem, który specjalizuje się w niepłodności. Masz IO, endometriozę, to wpływa na jakość komórek jajowych, dobra dieta dla was obojga, odpowiednia suplementacja może przynieść efekty i poprawić jakość i komórek i plemników. Zrobiłabym też badania immunologiczne typu przeciwciała przeciwjajnikowe, przeciwplemnikowe i tak jak dziewczyny mówią, badania w kierunku pasożytów. Może komora hiperbaryczna? Z ostatniej procedury mieliście zarodek, to jest krok dalej, nawet jeśli okazał się nieprawidłowy. Być może praca nad IO przed kolejną procedurą zaowocowałaby zdrowymi mrozaczkami. Bardzo mocno Cię przytulam 🫂
Carrie12, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość
Starania od 04/24
niedrożny kanał szyjki macicy, niedrożny jajowód, kir AA, ogniska adenomiozy, RIF, oligospermia
08/25 - I ICSI ➝ 3 ❄️ po PGT-A
3 x FET beta <0,2 -
brilka wrote:Iskiereczko, chciałabym Cię po prostu przytulić, bo nie potrafię pocieszyć. Ta myśl, że nigdy nie będziesz trzymać na rękach swojego dziecka jest okrutna, odbiera siłę i nadzieję. Ale to tylko myśl, nie przyszłość.
Teraz masz gorszy czas, czujesz się źle, okropnie i masz poczucie niesprawiedliwości. Ten czas minie. Rozważyłabym konsultacje w innej klinice, nawet z dojazdem, u lekarza z dobrymi opiniami. I konsultację z dietetykiem, który specjalizuje się w niepłodności. Masz IO, endometriozę, to wpływa na jakość komórek jajowych, dobra dieta dla was obojga, odpowiednia suplementacja może przynieść efekty i poprawić jakość i komórek i plemników. Zrobiłabym też badania immunologiczne typu przeciwciała przeciwjajnikowe, przeciwplemnikowe i tak jak dziewczyny mówią, badania w kierunku pasożytów. Może komora hiperbaryczna? Z ostatniej procedury mieliście zarodek, to jest krok dalej, nawet jeśli okazał się nieprawidłowy. Być może praca nad IO przed kolejną procedurą zaowocowałaby zdrowymi mrozaczkami. Bardzo mocno Cię przytulam 🫂
To prawda, mi bardzo pomogła dieta. Korzystałam zarówno z akademii płodności jak i później z "dietetyki nienażarty" - u tych ostatnich miałam 3 miesięczny pakiet tuż przed udaną inseminacją. Została mi przydzielona świetna dietetyczka, która bardzo kumała zarówno suplementację przy endometriozie i niepłodności jak i kwestie żywieniowe. Wiadomo, to tylko kolejna "cegiełka" ale kto wie?
Myślę też, że gdybym wcześniej zmieniła lekarza prowadzącego, wszystko wydarzyłoby się szybciej. To on, mimo dobrych wyników prolaktyny dodał mi mikro dawkę dostinexu, eksperymentował z lekami, szukał rozwiązań.
Iskiereczko, ja wierzę, że będziesz przytulała swoje dziecko
. Mam nadzieję, że szybciej niż później bo znam ten żal i smutek które rozsadza serce. Trzymaj się mocno.
-
Iskiereczko - dokładnie takie same myśli miałam po drugiej procedurze. To był najgorszy moment w całych staraniach. Myśl o tym, że może się już nie zmieni nic , bo ja nie będę mogła mieć swoich dzieci. Ale zmieniło się. Bardzo mocno cię ściskam kochana i przesyłam dużo siły. 😘
Miałam rozmyślenia o tym wczoraj, że boję się mieć nadzieję, bo ból rozczarowania kiedy nie wychodzi zaczyna być bardziej bolesny nic kiedyś. Ale boję się jej też nie mieć, bo jak to wszystko ma dać radę kiedy w to nie wierzę od początku. Jak znaleźć złoty środek?starania od 01.2023
08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód
👩31l. - nadwaga
🧔31l. - translokacja zrównoważona 11%
3 x IUI - 2025r. ❌
I IMSI - 07.2025 - Rekovelle, Menopur ❌ 3MII -> 2 zapłodnione -> 0 ❄️
II IMSI - 09.2025 - Gonal-F, Mensinorm ❌ 8MII -> 6 zapłodnionych -> 0❄️
01.2026 - PICSI - Gonal-F, Menopur -> 8MII-> 6 zapłodnionych 🍀🍍 🤞-> 3.1.1. I 3.1.2. ❄️❄️
18.01.2026 - transfer 10A 🍀🍍 - beta <2,3❌
20.02.2026 - FET 3.1.1 🍀
28.02.2026 ⏸️🍀🤞Beta - 10 dpt - 30,70, 12 dpt - 34,90, 14 dpt - 32,20 💔
31.03.2026 - FET 3.1.2. 🍀⏳ -
Aurora, chyba nie ma złotego środka 🤷🏼♀️ Ja za każdym razem jak pozwalałam sobie na nadzieję, od razu sprowadzałam się do pionu, że pewnie się nie uda 😅 I w sumie taki rollercoaster wbrew pozorom chyba mi pomógł, bo nie utknęłam tylko na jednym biegunie i miałam przestrzeń na każdą emocję.
-
no i może to jest właśnie ten złoty środek. pozwolić na każdą emocję nawet, jeśli jednej chwili jesteśmy pełne nadziei, a za chwilę poczucia beznadziei. na tym forum akurat myślę, że każda to bardzo dobrze rozumie. Czy oprócz Aszin i Księgowej, któraś potrzebuje kciuków na ten tydzień?
Księgowa lubi tę wiadomość
starania od 01.2023
👩31l. - nadwaga
3 x IUI - 2025r. ❌
01.2026 - PICSI - Gonal-F, Menopur -> 8MII-> 6 zapłodnionych 🍀🍍 🤞-> 3.1.1. I 3.1.2. ❄️❄️
20.02.2026 - FET 3.1.1 🍀
Paulinka, Sikoreczka, Frajda myślałam o zmianie kliniki i byłam w dwóch innych, ale tak jak pisałam powyżej, proponują w miarę podobne procedury. Poczytam jeszcze o Angeliusie, dziękuję za polecajki i wsparcie ❤️
Loraa odpisałam Ci na priv.
Marz, Aga92, Czajnik, Księgowa, Aszin, Brilka, Carrie, Aurora dziękuję za czułość, wiarę i wsparcie. Trzymam się Waszej wiary w moje dziecko.
Aurora też znam ten dylemat czy mieć nadzieję czy lepiej nie i tak jak mówi Aszin, złoty środek i akceptowanie stanu jaki jest tu i teraz pozwala jakoś funkcjonować. Obecnie u mnie stan braku nadziei i paraliż decyzyjny co wybrać i w ogóle żeby gdzieś się umówić czy zrobić badania.
Trzymam mocno kciuki za 20ego ❤️
Ktoś wie co u Siesiepy? Bo ostatnio jej mniej 🤔
Aga_92, Carrie12, aszin, Marz91, Frajda, Księgowa lubią tę wiadomość
Starania od 10.2022
👩🏼 35
✅️Kariotypy prawidłowe
🧔🏻♂️ 36
✅️Hla C1C1
IVF
Ja sie zaczęłam stresować ta wizyta 🥺 jeszcze przełożyli mi ja na 13:20.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Iskiereczko trzymam za Ciebie mocno kciuki i w pelni rozumiem Twoj bol 🫂 na etapie juz chyba wszystkie decyzje sa ciezkie i chwila zwatpienia jest coraz wiecej. Tak bardzo bym chciala zeby nam wszystkim sie w koncu udalo 🍀
My mamy jeszcze 5 marca wizyte u nas w klinice z kontrolnymi bad. Krwi, nasienia, posiewow (posiewy juz w wiekszosci mam wyniki i sa nadal ok ) partner nasienie 3 mc temu badal i krew wiec tez sie nie spodziewamy zeby mialo sie cos nagle pogorszyc skoro od poltora roku jest stabilnie ok
Czasem mysle zeby pojsc jeszcze gdzies indziej ale patrzac na to co juz przeszlismy to ja nie wiem czy ktos cos tu jeszcze wymysli. Bardziej musimy powalczyc o przestawienie glowy na ivf mysle.
40cs
Starania od 03.2023
Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
👱♀️34 🧑40
👱♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram ✅️
Amh: 1,440
Tsh: 11.2024: 1.94 ➡️ 10.2025: 0.826
Euthyrox n75
IO: glukoza: 84 insulina: 12.20❌️
Wyniki krzywej cukrowej (11.2024)
glukoza na czczo 79, po h102, po 2 h 88,
insulina na czczo 2.85, po h 30.80, po 2 h8.30
Symformin xr 750
DHEA-SO4: 11.2024: 394 ➡️ 10.2025: 319
Prolaktyna: 11.2024: 21.3 ➡️ 10.2025: 6.4
Dostinex 0.5 mg, 1/2 tabletki raz w tygodniu
💊Fertilwoman plus, wit D 2000j, Estrovita skin, aspirin cardio, resweratrol, progesterone besins
Allo-MLR: 27,1%
💉 accofil
Drożność jajowodów plus podany lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
Cykle owulacyjne ✅️
👱♀️biocenoza,MUCHa, bad. bakteryjne✅️
🧑nasienie ✅️
Ovitrelle 14x ❌️
Letrozole Bluefish 7x ❌️
Nigdy nie zobaczyliśmy⏸️ -
Księgowa wrote:Ja sie zaczęłam stresować ta wizyta 🥺 jeszcze przełożyli mi ja na 13:20.
a miała być wcześniej? to pewnie nie pomoże, ale każda z nas będzie o 13.20 z Tobą pod gabinetem. 😘🤞
Czajnik lubi tę wiadomość
starania od 01.2023
👩31l. - nadwaga
3 x IUI - 2025r. ❌
20.02.2026 - FET 3.1.1 🍀
Iskiereczko żyję, a raczej powracam do życia. 😅 Miałam epizod jakiejś jelitowki a teraz przez ogólne tamto osłabienie próbuje mnie przyatakowac choroba od teściowej.
Nadrobię Was dzisiaj, na razie priorytet ma jakiekolwiek ogarnięcie przestrzeni dookoła czyli domu, bo nie byłam w stanie nic zrobić, nie miałam mocy. 🙈
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
Kubuś 💙

-
Czyli 20 @aszin pierwsze usg, @ksiegowa wizyta i @aurora transfer? O kurcze mam nadzieję że to będzie cudowny dzień dla was i trzymam mocno kciuki 🤞☺️
@iskiereczko przykro mi że masz pod górkę 🫂🫂 na forum widzę parę dziewczyn które w stopkach są chyba przebadane od stóp do głów i nadal nie wychodzi 😕 wiem że to mega niesprawiedliwe 😕 Jakbym miała supermoce, to chciałabym każdą staraczkę obdarować ciążą, szkoda że takie rzeczy tylko w bajkach. A jak facet to widzi? Rozmawiałaś z nim o wariancie co jeśli nie wyjdzie? Taka rozmowa też może być oczyszczająca dla was.
@siesiepy współczuje na tym etapie jelitówka tym bardziej była dla ciebie uciążliwa. Wogóle oprócz tego krąży grypa, rsv i inne gluty, strach ruszyć się z domu żeby czegoś nie przywlec. Do tego ta cholerna zima, mam już dosyć. Byle do wiosny 🙂
Dzisiaj byłam na badaniach połówkowych i malutka była za malutka do badania. Coś ostatnio zaczęła mi gorzej przyrastać i mam lekkiego stresika. Wg om jest tydzień do tyłu, z 1 prenatalnych 38 centyl czyli ok. Tylko widzę tendencje, że przez miesiąc miałam 4 usg i tak z pierwszego pomiary wychodziły po kolei na 9,11,13 a dzisiaj 14 lipca. A z IUI wychodzi termin 8/9 lipca. Powtórkę połówkowych mam 3 marca i się okaże czy podrośnie i będzie ok czy do mojej kolekcji chorób i przygód dojdzie hipotrofia 😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego, 18:07
Księgowa, Carrie12 lubią tę wiadomość
32 & 34. ⛪ 2020 r
04/24 - 💔 9 tydz Madzia
12/24 - 💔 7 tydz Józio
3 x stymulacje letrozolem ❌
1️⃣ IUI - 15/10/25 🙏 ⏸️
Beta 10dpo- 22,5 --> 12 dpo 59,1 --> 20 dpo 2013
26.11 2 maluchy jeden 6+3:💔 drugi 7+4 crl już 1,3cm 🦋 -->1.12 - 1,8 cm 🦋 --> 8.12 - 2,4 cm 🦋-->14.12 krwotok 😑 3,5cm fhr 176 🦋-->23.12 ponowne krwawienie, 5cm fhr 171 🦋 --> 24.12 krwotok 😑 🦋 --> 5.01 prenatalne - ryzyka niskie 🎉 6,5cm cudu 🦋. -->19.01 - 128g chyba dziewczynki 🩷🦋🥰--> 4.02 - 200g 🩷🦋--> 17.02 - 261g kruszynki 🦋--> 3.03 połówkowe 391g kobitki 🩷🦋--> 18.03 545g Dorusi 🦋--> 27.03 653g 🩷🦋
Rośnij maluszku 🙏🙏🙏
Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo, cd56 dodatnie, cukrzyca ciążowa
On: IO, żołnierzyki wolne, ale w dostatecznej ilości