Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niedoczynnosc tarczycy
Odpowiedz

Niedoczynnosc tarczycy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • An. Znajoma

Wysłany: 22 września 2020, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim! Jestem tu dosyć nowa i nie mogłam znaleźć tematu dla niedoczynnych. Od około 4 miesięcy biorę levothytoxine. Na starania jeszcze za wcześnie bo trochę duża ta niedoczynnosc a do tego Hashimoto. Ile się staracie i jakie są wasze doświadczenia ? Pozdrawiam, A.

• Staraczka18 Nowa

Wysłany: 30 września 2020, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja też jestem tu nowa i nie mogę też znaleźć wątku z hashimoto. Jeśli chodzi o mnie to hashimoto wykryte 2 miesiące temu, ogólnie 18 miesięcy staran i na razie bez pozytywnego rezultatu. Liczymy dziewczyny na Wasze wypowiedzi :) pozdrawiam S

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ