Niedrożność jajowodów
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie tego nigdy nie wiadomo, może sie udroznic, ale nie musi, chociaż miesiąc po zabiegu, bylam na wizycie i miałam stan zapalny, bo bolało mnie całe podbrzusze. Gin stwierdził, że to przez ingerencję w organizm i przepisał mi antybiotyk, który dodatkowo miał pomóc udroznic jajowód. Nie wiem czy to możliwe, ale to dobry specjalista, takze się go słucham
-
nick nieaktualny
-
No pewnie, jeśli masz dobrego lekarza to trzeba zaufać i słuchać To może sie trochę udrożniły skoro bolało to dobry znak:)ale pewnie trzeba zaczekać chwile żebyś doszła do siebie po zapaleniu.
Nie martw sie, ja mam znajoma która z 1 jajnikiem zaszła w ciąże po przebytym raku jajnika i urodziła zdrowa dzidzie:D
A u Ciebie to lajcik:) będzie dobrze!!!zobaczysz!!
Ja mam mięśniaki i u mnie to znów inny problem, ale moj profesorek twierdzi ze sa na szczęście usadowione tak, ze nie przeszkadzają, tyle że juz 13 cykl u nas
A Twoj ktory? -
nick nieaktualny
-
dzięki laski za info, jestem mega przestraszona bo te wszystkie wpisy w necie to jakaś masakra!!!! :*
-
Hej dziewczyny,
od grudnia 2013 r. staramy się o dzidziusia. W 2009 roku poroniłam i obawiam się, że może to być powód moich comiesięcznych rozczarowań... Poza tym od grudnia 2013 roku mam niedoczynność tarczycy i biorę leki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, mam niedrożny lewy jajowód. Stwierdzono to podczas sono-hsg bo samego hsg nie wykonano mi w szpitalu na NFZ bo miałam plamienie. Za wcześnie przyszłam do szpitala ale tam babki w rejestracji mają zapisane w dniach od ... do i nie ma zmiłuj, że są indywidualne anomalie. W międzyczasie okazało się, że mam zaawansowaną endometriozę, będą wycinać prawy jajnik tam gdzie jajowód akurat jest drożny. Słyszałam, ze podczas laparo mogą udrożnić przytkany jajowód. Jednak boję się trochę tego, że po laparo spadnie mi rezerwa, teraz mam wynik prawidłowy 1,83, boję się, że drastycznie się pogorszy po usunięciu jajnika. Nie wiem co robić, proszę coś podpowiedzieć
-