Nielogicznie spóźniający się okres
-
Witam.
To mój pierwszy post na tym forum, nie dotyczy starania się o dziecko ale piszę tutaj ponieważ dostanę raczej bardziej fachową odpowiedź. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 16 maja, wg kalendarzyka który mam w telefonie okres powinnam dostać 5 dni temu... od 9 miesięcy kiedy mam chłopaka zazwyczaj spóźnia mi się 2,3 dni, raz tylko chyba dostałam normalnie. Od ostatniej miesiączki kochaliśmy się kilka razy z czego mój chłopak zawsze miał prezerwatywe i nigdy nie skończył "we mnie". Mało tego, zazwyczaj przypadaly wtedy dni niepłodne z tego co pokazywał mi kalendarzyk. Teraz sama już nie wiem co jest grane. Okres spóźnia mi się 5 dni, nie bolą mnie nawet piersi, nie czuję jakbym miała go dostać.. Możliwe żebym była w ciąży ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/jesli-myslisz-ze-jestes-w-ciazy-napisz-do-nas,7260.html tutaj chętnie ci pomogą odpowiedzą na twoje pytanie
a tak poza tym wujek google i ciotka wiki nie gryzą wklejam ci pierwszy lepszy link:
http://www.mamazone.pl/artykuly/mama/zdrowie/dolegliwosci-i-choroby/2013/przyczyny-braku-okresu.aspx
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:co masz na myśli? pozbędziemy się śmieciowych wpisów?
rocznik, wojewodztwa... ..itp
z racji tego ze te wpisy nie łąmia regulaminu bede chciala je umiescic w jednym podwatku i beda tam przenoszone moz ebedzie ich mniej jak dziewczyny nie beda musialy szukac po n str podobnego zapytania
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:jeżeli będą automatycznie przenoszone to ma to sens.... inaczej tego nie widzę, jest dział na forum "z pomocą medyczną" a i tak posty o leki, monitoringi i inne takie są wstawiane gdzie popadnie...
usuwam watki kotre sie powtarzaja.jednak trzeba na to troche czasu bo narazie jest tylko czesc dostepu do funkcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:12
-
nick nieaktualny
-
powolutku dzis pierwszy dzien kiedy nadaja mi uprawnienia wiec wszytsko bedzie nadawane x czasem ale mam nadzieje ze inne dziewczyny beda mi tez pomagaly i poddawaly pomysly jak ulepszyc..a tyle na ile bede miala mozliwosc bede probowala pomoc
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:jest wątek gdzie dziewczyny dawały swoje sugestie i oby plany stały się rzeczywistością i każdej będzie łatwiej
tak samo chcialabym zbey byl podwatek listy staraczek - miesieczne
jest to taki moj plan..zobaczymy co uda sie zrobic
-
nick nieaktualny
-