Nielogicznie spóźniający się okres
-
Witam.
To mój pierwszy post na tym forum, nie dotyczy starania się o dziecko ale piszę tutaj ponieważ dostanę raczej bardziej fachową odpowiedź. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 16 maja, wg kalendarzyka który mam w telefonie okres powinnam dostać 5 dni temu... od 9 miesięcy kiedy mam chłopaka zazwyczaj spóźnia mi się 2,3 dni, raz tylko chyba dostałam normalnie. Od ostatniej miesiączki kochaliśmy się kilka razy z czego mój chłopak zawsze miał prezerwatywe i nigdy nie skończył "we mnie". Mało tego, zazwyczaj przypadaly wtedy dni niepłodne z tego co pokazywał mi kalendarzyk. Teraz sama już nie wiem co jest grane. Okres spóźnia mi się 5 dni, nie bolą mnie nawet piersi, nie czuję jakbym miała go dostać.. Możliwe żebym była w ciąży ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/jesli-myslisz-ze-jestes-w-ciazy-napisz-do-nas,7260.html tutaj chętnie ci pomogą odpowiedzą na twoje pytanie
a tak poza tym wujek google i ciotka wiki nie gryzą wklejam ci pierwszy lepszy link:
http://www.mamazone.pl/artykuly/mama/zdrowie/dolegliwosci-i-choroby/2013/przyczyny-braku-okresu.aspx
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:co masz na myśli? pozbędziemy się śmieciowych wpisów?
rocznik, wojewodztwa... ..itp
z racji tego ze te wpisy nie łąmia regulaminu bede chciala je umiescic w jednym podwatku i beda tam przenoszonemoz ebedzie ich mniej jak dziewczyny nie beda musialy szukac po n str podobnego zapytania
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:jeżeli będą automatycznie przenoszone to ma to sens.... inaczej tego nie widzę, jest dział na forum "z pomocą medyczną" a i tak posty o leki, monitoringi i inne takie są wstawiane gdzie popadnie...
tylko tez musze uprzedzic dziewczyny ktore korzystaja z tyh watkow ze sa przeniesione
wiec moze si euda wspolnymi silami przyporzadkowac faktycznie forum do danych dzialów
usuwam watki kotre sie powtarzaja.jednak trzeba na to troche czasu bo narazie jest tylko czesc dostepu do funkcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:12
-
nick nieaktualny
-
powolutku
dzis pierwszy dzien kiedy nadaja mi uprawnienia
wiec wszytsko bedzie nadawane x czasem
ale mam nadzieje ze inne dziewczyny beda mi tez pomagaly i poddawaly pomysly jak ulepszyc..a tyle na ile bede miala mozliwosc bede probowala pomoc
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:jest wątek gdzie dziewczyny dawały swoje sugestie
i oby plany stały się rzeczywistością i każdej będzie łatwiej
tak samo chcialabym zbey byl podwatek listy staraczek - miesieczne
jest to taki moj plan..zobaczymy co uda sie zrobic
-
nick nieaktualny
-