Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niepokalanek na owulacje
Odpowiedz

Niepokalanek na owulacje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • GOJAk Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Czy któraś z dziewczyn może stasowała niepokalanek mnisi? Mam problemy z długim cyklem i owulacja . Już po pierwszym opakowaniu cykl w miarę się uregulował. Wcześniej trwał nawet 50,60dni.teraz miesiączkę była po 35dniach. I była też owulacja, co potwierdził gin. Od nowego roku planujemy z mezem potomstwo. Jest owulacja także połowa sukcesu za nami. Pytanie tylko jak przyjmować bezpiecznie niepokalanka?w internecie jest informacje ze nie należy brać go w ciąży.

• Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2020, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam niepokalanek Herbapol bo ma wyższą dawkę niż castagnus ale jeśli starasz się o ciążę to bierz tylko do ovu bo może powodować skurcze i nie poleca się go brać w drugiej połowie cyklu. U mnie po początkowym efekcie pozytywnym niestety potem bardzo pomieszal mi w cyklu 😕

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ