niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri - Nie jestem trochę w temacie, rozumiem, że embargo na seks żeby w płodne było więcej wigoru? Ostatnio oglądałam jakiś durny serial komediowy i doszłam do wniosku, że ewidentnie coś robię źle... Baba nie daje chłopu, a ten za nią lata z wywalonym językiem. Szczęśliwy jakby mu ktoś w kieszeń napluł gdy dostanie raz w tygodniu! Mój nigdy nie musi się prosić, czasami tylko wchodzi z "namiocikiem" i rzuca hasło "chodź tu!"... Albo budzi mnie kładąc się do łóżka w środku nocy - ja zasypiam wcześniej. Ma w nosie czy się wyśpię do pracy, a wstaję o 5!
-
nick nieaktualnyNoo moj niestety w ogole na seks nie ma ochoty wczoraj powiedzial ze nie chce dziecka na sile. Zatem ja nic nie bede robic teraz przez kilka miesiecy i zobaczymy kiedu jemu wreszcie sie zachce i stwiwerdzi ze seks raz w miesiacu to za malo na dziecko.
-
Ciri mój też mi kiedyś to powiedział, dosłownie - to samo! Tyle, że nie chodziło o seks w płodne tylko jemu się wydawało, że ot tak - raz dobrze strzeli i będzie dziecko. Wkurzał się gdy zaczęłam łazić po lekarzach, gdy sam musiał zbadać nasienie...a teraz... Wczoraj znajoma napisała, że lekarz do którego sama trafiłam stwierdził, że w ich przypadku tylko in vitro, mówię o tym Mojemu, a ten - zadzwoń do niej i daj na głośnomówiący. Przez godzinę gadaliśmy w trójkę, wypytywał czy mają szanse na rządowy program itd, mówił, że to ok, że lekarz im nie ściemnia, nie naciąga na badania "tak jak nas"
Szczerze byłam w szoku!
Do tej pory TO JA się STARAŁAM/ LECZYŁAM/ BADAŁAM a tu w rozmowie słyszę co chwilę MY się staramy/ leczymy/ badamy... -
Ciri ewenement jak dla mnie ten twój chłop, mój pracuje po 12 godzin 6 dni w tygodniu a chce mu się zawsze i wszędzie i nie rozumiem tych ludzi co mówią że jak dziecko śpi z wami w łóżku to koniec z seksem, a przecież seks to najlepszy wszędzie tylko nie w łóżku, od czego są stoły, pralki, wanny, blaty w kuchni itd
-
nick nieaktualnyWow... noo nie zle...w sumie to dobrze tez bym chciala zebysmy to my sie starali a nie ja...
A u mnie chyba coraz blizej okres szyjka sie uchulila sluz przy szyjce grudkowaty nie wyplywa na zewnatrz a brzuch pobolewa i cycki i spadek temperatury... wiec moze... -
nick nieaktualnymirka14 wrote:Ciri ewenement jak dla mnie ten twój chłop, mój pracuje po 12 godzin 6 dni w tygodniu a chce mu się zawsze i wszędzie i nie rozumiem tych ludzi co mówią że jak dziecko śpi z wami w łóżku to koniec z seksem, a przecież seks to najlepszy wszędzie tylko nie w łóżku, od czego są stoły, pralki, wanny, blaty w kuchni itd
-
ciri22 wrote:A u mnie chyba coraz blizej okres szyjka sie uchulila sluz przy szyjce grudkowaty nie wyplywa na zewnatrz a brzuch pobolewa i cycki i spadek temperatury... wiec moze...
Jeśli cykl jest bez owu to dobrze jak franca przyjdzie wcześniej. Szybszy start, nowe szanse itd
Ja mam teraz najgorsze 10 dni odliczania bleee nieznosze II fazy cyklu, a już w ogóle wqrw łapie jak przy końcu pomimo objawów @owych zaczynam mieć NADZIEJĘ wrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja moze nie codziennie ale 5 razy w miesiacu to i tak duzo jak na nas wiec sie wkurzyl ze nic na sile sraty taty moze jak xobaczy ze go olewam i nic z tym nie zrobi i zobaczy moja mutna mine patrzac na kolezanke w ciazy i male dzieci to moze zrozumie...
-
ołowiana wrona wrote:Jeśli cykl jest bez owu to dobrze jak franca przyjdzie wcześniej. Szybszy start, nowe szanse itd
Ja mam teraz najgorsze 10 dni odliczania bleee nieznosze II fazy cyklu, a już w ogóle wqrw łapie jak przy końcu pomimo objawów @owych zaczynam mieć NADZIEJĘ wrrr
Ależ Ci zazdroszczę czegoś takiego jak druga faza cyklu ja z utęsknieniem czekam na @. I szczerze wam powiem szlag mnie jasny trafia. wrrrrr -
nick nieaktualny