Niepokojące objawy
-
Witam. Ostatnią miesiączkę dostałam 02.08.14 i trwała 6 dni. Tyle, że była inna niż zwykle. Była kompletnie bezbolesna i trwała krócej. Zazwyczaj trwa ok.8-9 dni. Po @ zaczęły mnie boleć piersi i są nabrzmiałe. Zawsze bolały mnie przed okresem. 2 dni temu w nocy zaczął mnie tak brzuch boleć, że nie mogłam zasnąć i do tego zaparcia. Zauważyłam również biały, gęsty śluz. Czym to może być spowodowane?
-
Natka a krawienie bylo intensywne czy nei ??
kazda miesiaczka trwajaca dluzej niz 3 dni jest norma..
jednak.. mozesz dla pewnosc zrobic test ciaowy .. mi po takiej @ lekarz kazal przy nim zrobic test
po drugei cy tamten cykl byl inny ?? np trawl krocej??
bo moe bylo malo do złuszczenia ..
ja tera tez mam bezbolesna @ jak nigdy ..
moga to byc rowniez aburzenia hormonalne.pamietaj ze kazdy cykl jest troche inny
POzatym jesli masz mozliwosc to idz do gina niech sprawdz cy wszytsko sie zluszczylo czy nei ma torbielek jakis ogolneiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:35
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Krwawienie było mało intensywne. Robiłam wczoraj test wieczorem Pink-test i wyszedł negatywnie. Nie wiem czy byl wiarygodny jesli zrobilam go wieczorem. Cykle mam raczej regularne tylko jakies 2 miesiace temu mi sie wydluzyl ale potem wrocil do normy. Nie wiem. Wyglada to troche jakbym odrazu po @ miala owulacje. Miesiac temu bylam u gin i powiedzial, że wszystko jest ok. Chociaz strasznie mnie denerwuje bo za kazdym razem gada mi o tabletkach anty, a ja nie chce brac.
-
negatywny ..
okazalo sie z enie wszytsko sie zluszczylo podczas @
ale lekarz udwodnil mi ze jest to mozliwe jak robilam test bylam w 8 dc nowego .. kazal powtorzyc jeszcze raz za 5 dni
tez wyszedl negatywny .. -
nie piersi mnie nie tyle bolaly co byly wrazliwe..a pozatym mialam mocne bole jajnika .. a ze bylam wtedy na stymulacji to lekarz chcial wykluczyc ciaze
-
Dla pewnosci zrób beta bo ona prędzej Ci prawde powie niż test, ale nasz organizm lubi płatać nam figle i na pewno nie nastawiałabym się na ciąże bo szkoda później rozczarowań, podejdź do tego na luzie a jak coś to będziesz mieć miłą niespodzianke
-
nie raz testy sikane nei wychodza bo nasz mocz nie ma odpowiedniego stezenia HCG juz nie raz spotkalam sie ze dziewcyny mialy negatywny test ciaowy a bete w krwi 120
-