Nieregularne cykle
-
nick nieaktualny
-
O ile w ogóle wystąpiła, bo w tym 49 dni to mogło jej nie być - ja tak miałam, bo progesteron był za niski dopiero zaczynam przygodę z leczeniem niestety, zaluje ze nie wcześniej
Iwona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwona92 wrote:czyli muszę iść w najbliższym czasie do ginekologa.
A jak ostatnio okres miałam 13 kwietnia to na kiedy mam się umówić? skoro nie wiem kiedy będę miała okres, a przecież z okresem nie pójde do ginekologa
A nie bierzesz nic na uregulownie cykli?Iwona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniecznie jeśli starasz się o dzidzię to gin powienien pomóc Ci okiełznać te rozhuśtane cykle pomóc określić dni płodne i czy w ogóle owulacja występuje. Ja sama jestem na duphastonie bo miałam strasznie nieregularne cykle
Wnioskuję że jesteś świeżynką w tych sprawach, więc życzę dużo cierpliwościIwona92 lubi tę wiadomość
-
za bardzo mi nie przeszkadzały te nieregularne cykle, przeważnie tłumaczyłam sobie że to przez prace na trzy zmiany, stres, zmęczenie itd. wiem że to trochę takie szukanie na siłę żeby nie iść do ginekologa, ale jak ostatnio miałam cykl 49 dni to mnie bardziej zaniepokoiło, więc w najbliższym czasie ide
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle że nigdy nie byłas u ginekologa?
Kochana nie chcę cię straszyć ale prawdodpodobnie długa droga przed tobą.
I nie, nie każdy ginekolog zrobi ci monitoring cyklu od ręki.
Zreszta powinnaś była zrobić go miesiąc temu, teraz pewnie dostaniesz coś na wywołanie @.
Życze dużo cierpliwości -
Dotik, ubóstwiam Twoją sygnaturkę
Iwona, nigdy, nigdy żadnego gina? Mimo takich cykli i wieku?
Niezła jesteś
Dobrze, że szybko znalazł termin, oby był kompetentny i powodzenia w nadrabianiu zaległości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:47
dotik lubi tę wiadomość
-