Nieregularny cykl a ovufriend
-
nick nieaktualnyDziewczyny Ovufriend ma cykl tylko do 45 dni, a co jak ja mam miesiaczke srednio co 2 miesiace, wiec moj cykl jest dluzszy niz 45, jak w takim razie uzupelniac dane na wykresie. Miala ktoras juz tak, bo ja tutaj nowa jestem, prosze o jakas porade, moze to nie portal dla mnie z takim cyklem...?
Iwka lubi tę wiadomość
-
Penie że dla Ciebie, przejrzyj sobie galerie wykresów 60 dniowe cykle? są tu nawet takie które liczą ponad 100 dni. Nie wiem na jakiej zasadzie jest przedłużany wykres (może ktoś inny się wypowie) ale jakoś są wydłużane bo widziałam już nie jeden tu na forum. Więc serdecznie rozgość się i poszperaj Witamy
-
Widzę tu jakieś osobiste aluzję Witam się, ja i mój mega długi cykl. Dzis 101 dzień. Ale już koncówka Dupka i mam nadzieję @ będzie jeszcze przed weekendem.
Ale wracając do tematu, Anna255, ovufriend jak najbardziej przewiduje takich długodystansowców jak my U mnie wygląda to tak, że dopóki nie zaznaczyłam na wykresie następnej miesiączki tak długo cykl tra i ovufriend go nie zakańcza. I to już. Jeśli masz ustawioną jakąś domyślną długość cyklu, to poszperaj w ustawieniach.
Pozdrawiam -
nick nieaktualnywlasnie znalazlam opcje gdzie zmienia sie ta srednia dlugosc cyklu tylko wlasnie potem wyznaczyl mi sie docelowo termin kolejnej miesiaczki. co wiec w wypadku gdy dostane szybciej lub pozniej okres, a na wykresie bedzie wyznaczona juz miesiaczka przez ten program domyslnie. klikalam na to i nie moge tego kwadracika na czerwono usunac.
-
Aniu czerwowy kwadracik to tylko termin spodziewanej miesiaczki , obliczany na podstawie poprzednich cykli albo właśnie wpisanej przez Ciebie średniej długości cyklu. Tym się nie przejmuj , jeśli przekroczysz ten dzień a @ nie będzie wykres będzie się ciagnął dalej"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
-
nick nieaktualnyDzieki za odpowiedz... W ogole odkad zalogowalam sie na tym portalu, naprawde jestem pozytywnie zaskoczona, ze dziewczyny sobie chetnie pomagaja, odpowiadaja na rozne pytania itd... super ten portal, mam nadzieje ze macie takie same wrazenia jak ja ps ja w sumie od miesiaca zaczelam sie starac o dzidziusia... wiec zobaczymy czy uda sie za pierwszym razem, czy za ktoryms z kolei... tylko moj facet akurat teraz ma strasznie duzo nadgodzin i wiecznie go nie ma bo jest w pracy, wiec kurcze tak sie martwie czy przez jego przemeczenie teraz, jego plemniki nie beda jakies za slabe. No nic, wszystko okaze sie w praniu jak to sie mowi... Pozdrawiam
Topola lubi tę wiadomość
-
Mam dokładnie takie same odczucia co o forum co Ty Anna 255. Można tutaj znaleźć dużo informacji, rad, a przede wszystkim wsparcia, zrozumienia i serdeczności.
Życzę powodzenia w staraniach i do zobaczenia na forumowych stronachAnna255 lubi tę wiadomość
-