X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe straczki-grupa dla nowo przybyłych :)
Odpowiedz

Nowe straczki-grupa dla nowo przybyłych :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Jestem nowa i generalnie zakładam nowy wątek bo wkurzają mnie laski które mają po 1200 wpisów i totalnie olewają moje żale i pytania na forach tak więc jeśli któraś jest zainteresowana to zapraszam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 25 lat i od 4 lat próbuje....nie ułatwiają mi cykle 33 dniowe i generalnie jestem już w tym cyklu 5 dni po spodziewanej @ i czekam na okres bo robiłam 2 testy i dwa negatywne :/

• Nya Znajoma

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, może uda się reaktywować wątek. Ja mam 30 lat, od 8 miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko. Jak nietrudno się domyślić, bezskutecznie.
    Dzisiaj mam 29 dc, od dwóch dni boli mnie brzuch, więc okres raczej murowany.

• agnieszka011988 Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,
    ja mam 28 lat i staramy sie z mezem tak na luzie juz od jakiegos roku...
    ale chyba bede musiala bardzioej przyjrzec sie moim cyklom , bo narazie NIC
    :(

• Paulinucha87 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :-)doskonale rozumiem autorke ;-)ja jestem po dwoch poronieniach niestety,staramy sie od kilku miesiecy,w zeszly miesiacu mialam monitoring I dupa blada 10mm pecherzyki w 16dc,q tym cyklu to samo wiec mam duphaston od 16dc-25dc.PR mialam podwyzszona ale spada I juz nie biore lekow bo zle na nie zareagowalam.Co do tsh tak samo bylo zawyzone ale po tablbletkach duzo spadlo I mialam wrecz objawy nadczynnosci wiec juz nic nie biore. Najlepsze ze od paru miesiecy robie progesteron w 7dpo I zawsze wychodzil ladny a wychodzi ze owul ki nie ma! I wez tu badz czlowieku madry :-(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ