Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Mi termin testowania przypada na 7/8.01. Pewnie zrobię w niedzielę bo nie wytrzymam niepewności. 😊 Od wczoraj zaczęło pobolewać mnie podbrzusze, trochę jak na okres ale nie do końca. Miałyście takie objawy kiedyś na tydzień przed @?🙋🏼♀️34l. 🙋🏻♂️34l.
09.2023 AH odstawiona po 15 latach 🙈
6 cykl starań
1 CS stymulowany letrozolem
Lekkie IO i niedoczynność tarczycy.
Leki: letrozol, metformina, lewotyroksyna, bromokryptyna, jodid, sorbifer durules.
Obecnie z suplementów Fertistim, Wit D, olej z wiesiołka, NAC, omega, Se+Zn, B Complex, CoQ10, resweratrol.
AMH 4.52 NG/ml
-
Cześć dziewczyny!
Ja się witam z pikiem
Pierwszy raz domowe laboratorium i jestem zadowolona jak się wybarwia. Wcześniejsze owulaki nigdy takie nie wychodziły 😊 Co prawda wczoraj koło 17 dałam sobie zastrzyk, ale dostałam nie z hcg tylko gonapeptyl z inną substancją. Dziś wstać było ciężko. Planuję męża dopadać teraz codziennie do czwartku minimum 😁 Jakoś mamy obydwoje większą ochotę w tym cyklu. To pewnie przez urlop 🥰AnitaK, Olalee, Cerva, Nomeolvides, JoKoKoJo, Dropsik, ultramaryna_, Olaura, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Zimozielona wrote:Dzięki dziewczyny! Dzisiaj polecę na betę i proga.
Nie posłuchałam się i dupka nie odstawiłam wczoraj. Jakieś przeczucie. Jedna tabletka w tą czy w tą nie zmienia nic.
Wydaje mi się że mniej już krwawię. Jeżeli liczę stary cykl to bym była dziś 13dpo. A jeśli nowy to 3dc:)
Test z dzisiaj:
https://zapodaj.net/plik-tbandULMOT
No ja widzę tą kreskę.
Ja też widzę! Zrobiłabym tak samo! 🤞Zimozielona lubi tę wiadomość
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
W ogóle dziewczyny ja zawsze przed okresem mam plamienia mimo prawidłowego proga. I teraz jak chodzę do WC i nie widzę tych plamień to taka nadzieja się tli.. nawet nie wiecie jakie sikanie ostatnio jest dla mnie emocjonujące 🤣 co wizyta w WC a ja sprawdzam czy nie ma tych plamień. Przewidywany termin @ sobota a tak mnie kusi zatestować wcześniej tylko nie wiem kiedy byłoby to już miarodajne. Albo czekać do soboty i mieć dłużej nadzieje…🙈
Sarka to owocnych zbliżeń 🫶🏻 Ten czas jest super zwłaszcza jak jest duża ochota!! 😁Sarka94, Olalee, Dropsik lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Liyss🧚🏻 wrote:W ogóle dziewczyny ja zawsze przed okresem mam plamienia mimo prawidłowego proga. I teraz jak chodzę do WC i nie widzę tych plamień to taka nadzieja się tli.. nawet nie wiecie jakie sikanie ostatnio jest dla mnie emocjonujące 🤣 co wizyta w WC a ja sprawdzam czy nie ma tych plamień. Przewidywany termin @ sobota a tak mnie kusi zatestować wcześniej tylko nie wiem kiedy byłoby to już miarodajne. Albo czekać do soboty i mieć dłużej nadzieje…🙈
Sarka to owocnych zbliżeń 🫶🏻 Ten czas jest super zwłaszcza jak jest duża ochota!! 😁
Dzięki, ja też miałam plamienia mimo prawidłowego proga, a jak dostałam duphaston to się skończyły. Więc podejrzewam, że miałam spadki a teraz jest ok. 🤞 za testowanie, jak wytrzymasz to poczekaj do soboty 😁Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Cześć dziewczyny!
@Zimozielona kciuki za betę. Jest kreska 😍🤞🏻🍀
Powodzenia dla wszystkich dziś testujących!
@Sarka piękny pik. Niech się dzieje 🔥
Miłego dnia i smacznej kawusi ☕️Sarka94, AnitaK, Olalee, JoKoKoJo, Olaura, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Dziewczyny wygląda że krwawienie ustąpiło a szyjka poleciała tak wysoko że nie mogę jej znaleźć. Czekam żeby pojechać na betę i proga. Jak będzie wynik umówię się do ginekologa na miejscu żeby sprawdzić co ze mną nie tak z tym krwawieniem.
Nie wiem jedynie co z tym dupkiem. Wczoraj miałam przeczucie żeby wziąć i wzięłam a dziś rano nie wiem:/ -
Dzień dobry. Ja już w pracy i nie mam co robić 🤣
Ja myślę czy w piątek zrobić progra
To będzie 23 dc.AnitaK lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Zimozielona wrote:Dziewczyny wygląda że krwawienie ustąpiło a szyjka poleciała tak wysoko że nie mogę jej znaleźć. Czekam żeby pojechać na betę i proga. Jak będzie wynik umówię się do ginekologa na miejscu żeby sprawdzić co ze mną nie tak z tym krwawieniem.
Nie wiem jedynie co z tym dupkiem. Wczoraj miałam przeczucie żeby wziąć i wzięłam a dziś rano nie wiem:/
Ja bym brałaDropsik lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyZimozielona wrote:Dziewczyny wygląda że krwawienie ustąpiło a szyjka poleciała tak wysoko że nie mogę jej znaleźć. Czekam żeby pojechać na betę i proga. Jak będzie wynik umówię się do ginekologa na miejscu żeby sprawdzić co ze mną nie tak z tym krwawieniem.
Nie wiem jedynie co z tym dupkiem. Wczoraj miałam przeczucie żeby wziąć i wzięłam a dziś rano nie wiem:/ -
Zimozielona wrote:Dzięki dziewczyny! Dzisiaj polecę na betę i proga.
Nie posłuchałam się i dupka nie odstawiłam wczoraj. Jakieś przeczucie. Jedna tabletka w tą czy w tą nie zmienia nic.
Wydaje mi się że mniej już krwawię. Jeżeli liczę stary cykl to bym była dziś 13dpo. A jeśli nowy to 3dc:)
Test z dzisiaj:
No ja widzę tą kreskę.
No pewnie, że kreska jest jak ta lala 😁👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZimozielona wrote:Dzięki dziewczyny! Dzisiaj polecę na betę i proga.
Test z dzisiaj:
No ja widzę tą kreskę. -
nick nieaktualnyW ogóle muszę się wam wygadać, bo mnie stary wkurzył sama łykam różne suple - wiesiolek (czasem w płynie, fujka), nac, fertistim, itd. Ten ma za zadanie jeść jedne suplementy z selenem. I co? I gunowo. Je w kratkę. Teraz mi wyrzygał, że on tego nie chce jeść, bo witaminy nic nie dają, a poza tym są NIEDOBRE. Nosz... czuję się jakbym już miala małe, grymaszace dziecko w domu. Ciekawa jestem czy zaraz nie stwierdzić, że badania nasienia też są bez sensu, bo nic nie dają, a ma iść w tym lub przyszłym tygodniu 😡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia, 08:48
-
KejtKa wrote:W ogóle muszę się wam wygadać, bo mnie stary wkurzył sama łykam różne suple - wiesiolek (czasem w płynie, fujka), nac, fertistim, itd. Ten ma za zadanie jeść jedne suplementy z selenem. I co? I gunowo. Je w kratkę. Teraz mi wyrzygał, że on tego nie chce jeść, bo witaminy nic nie dają, a poza tym są NIEDOBRE. Nosz... czuję się jakbym już miala małe, grymaszace dziecko w domu. Ciekawa jestem czy zaraz nie stwierdzić, że badania nasienia też są bez sensu, bo nic nie dają, a ma iść w tym lub przyszłym tygodniu 😡
Ach Ci faceci ...
Ściskam ❤️
Pamiętam, że przy 1 dziecku miałam te same problemy. Nawet w pewnym momencie zawiesiliśmy starania. A teraz przy staraniach o 3 dziecko nawet nie muszę przypominać, aby mąż brał suplementyKejtKa lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
@zimozielona trzymamy kciuki mocnoooo!27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
KejtKa wrote:W ogóle muszę się wam wygadać, bo mnie stary wkurzył sama łykam różne suple - wiesiolek (czasem w płynie, fujka), nac, fertistim, itd. Ten ma za zadanie jeść jedne suplementy z selenem. I co? I gunowo. Je w kratkę. Teraz mi wyrzygał, że on tego nie chce jeść, bo witaminy nic nie dają, a poza tym są NIEDOBRE. Nosz... czuję się jakbym już miala małe, grymaszace dziecko w domu. Ciekawa jestem czy zaraz nie stwierdzić, że badania nasienia też są bez sensu, bo nic nie dają, a ma iść w tym lub przyszłym tygodniu 😡
Leki nie mają być dobre tylko skuteczne. Taki argument ma mój 3 latek.
Ehhh faceci🫂KejtKa lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
-
Zimozielona wrote:Dziewczyny wygląda że krwawienie ustąpiło a szyjka poleciała tak wysoko że nie mogę jej znaleźć. Czekam żeby pojechać na betę i proga. Jak będzie wynik umówię się do ginekologa na miejscu żeby sprawdzić co ze mną nie tak z tym krwawieniem.
Nie wiem jedynie co z tym dupkiem. Wczoraj miałam przeczucie żeby wziąć i wzięłam a dziś rano nie wiem:/👩 29l.
👧 Lena 2014r
👦 Aleksander 2015r
👦Kajtuś 2017r
👼 Dawidek 2022r
7CS🍀🌈
23.10.2023r 11dpo ⏸🤰
23.10.2023r 11dpo bhcg 10,8mIU/ml , progesteron 9,34ng/ml
25.10.2023r 13dpo bhcg 40,9mIU/ml, progesteron 14,97ng/ml
06.11.2023r mamy pęcherzyk ciążowy USG 5+6, OM 6+3
20.11.2023r mamy serduszko 👶🏼🩷
20.12.2023r prenatalne dziewczynka 👧🏼
28.02.2024r II prenatalne dziewczynka 👧🏼