Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne O drugie dziecko
Odpowiedz

O drugie dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aoli Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2019, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wszystkie serdecznie Mam taki nietypowy problem na owu jestem od maja tego roku ale Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało owu w tym cyklu miałam w 15 dniu cyklu natomiast przed owulacją bądź zaraz po nic nie odczuwałam jak nigdy Zawsze odczuwam lewego jajnika a tym razem nic testy owulacyjne były też pozytywne natomiast ku mojemu zdziwieniu dwa razy testy pozytywne wyszły mi w 22 i w 23 dniu cyklu przedtem odczuwałam ból jajnika na 2 dni przed czyli w 20 dniu cyklu miesiączka powinnam dostać jutro czyli 6 listopada kochałam się z moim partnerem 22-23 i 24 dnia cyklu ponieważ go wcześniej nie było i teraz nie wiem czy jest to możliwe żebym miała opóźnioną aż tak owulację bądź dwa razy bym i wystąpiła dziewczyny Bardzo was proszę pomóżcie mi bo już sama nie wiem co co i jak

4Cykl staram o rodzienstwo 😘
  • maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2020, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u lekarza byłaś?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ