Partner
merytoryczny

Akcja społeczna - endometrioza

Dumnie wspieramy Akcję!

Wiele niespodzianek w drodze:

POBIERZ W MARCU ZA DARMO
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne O drugie dziecko
Odpowiedz

O drugie dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aoli Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2019, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wszystkie serdecznie Mam taki nietypowy problem na owu jestem od maja tego roku ale Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało owu w tym cyklu miałam w 15 dniu cyklu natomiast przed owulacją bądź zaraz po nic nie odczuwałam jak nigdy Zawsze odczuwam lewego jajnika a tym razem nic testy owulacyjne były też pozytywne natomiast ku mojemu zdziwieniu dwa razy testy pozytywne wyszły mi w 22 i w 23 dniu cyklu przedtem odczuwałam ból jajnika na 2 dni przed czyli w 20 dniu cyklu miesiączka powinnam dostać jutro czyli 6 listopada kochałam się z moim partnerem 22-23 i 24 dnia cyklu ponieważ go wcześniej nie było i teraz nie wiem czy jest to możliwe żebym miała opóźnioną aż tak owulację bądź dwa razy bym i wystąpiła dziewczyny Bardzo was proszę pomóżcie mi bo już sama nie wiem co co i jak

4Cykl staram o rodzienstwo 😘
  • maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2020, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u lekarza byłaś?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ