X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

obawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcemy z narzeczonym miec dziecko ale obawiamy się czy damy sobie rade z wychowaniem z utrzymaniem dziecka. Nasi rodzice nam nie pomogą tzn zaraz po narodzinach dziecka sama z nim będę nikt mi z nim nie zostanie. Czy jest tutaj ktoś w podobnej sytuacji? czy wszyscy maja swoje mamy do pomocy przy dziecku tylko nie ja? czy same sobie radzicie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia ja zostanę sama w domku z dzieckiem....moja rodzinka jest daleko, teściowe też....ale w czym problem?

vanessa lubi tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bylabym sama. M oi rodzice mieszkaja 300km od nas a tesciowa jest niepelnosprawna. Moze bede im mogla mimo to czasem dziecko podrzucic ale nie wiem.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam od rodziców 1500 km, od teściów 1300. W odległości do 1000 km nie mam nikogo ( nawet kuzynki ) a mimo to mam syna który ma 5 lat i następne w drodze :)
    Ja nie widzę problemu w dawaniu sobie rady. Byłam sama z mężem zaraz po urodzeniu syna a nawet sama bo mąż pracował.

Malenq lubi tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam tesciowej ani nikogo innego ale nie denerwuje sie tym, wychowalam dziecko siostry i to nie jest takie straszne. Mozna spokojnie dac rade.

Malenq lubi tę wiadomość

• paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam w szkocji od roku w szkocji jest tez moja siostra ale kiedy urodzil sie moj Synek nie mialam nikogo bliskiego ,moja mama przyleciala na 2 tyg bo tez pracowala i nie mogla wziasc dluzszego urlopu na domiar tego wszystkiego jak moj Synek mial 6 tygodni zostawilam partnera i bylam zdana tylko i wylacznie na siebie .po cesarce ,nikogo bliskiego,ciagle przeprowadzki a pozniej powrot do pracy a Syn do przedszkola.Nikolas ma juz 3.5 roku i jest nam dobrze .uwierz mi dacie rade ;)

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ