X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Amj.anita Nowa

Wysłany: 18 września 2020, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Staram się z partnerem o dzieciątko od pięciu miesięcy i dalej nic.
    W tym cyklu w dniu 10 byłam u ginekologa i sprawdził ze w obu jaknikach coś się dzieje i powinno jajeczko być niedługo wtedy miało 10mm. Po trzech dniach miałam skok temperatury czyli powinna być wtedy właśnie owulacja. Od 16 dc mam wrażliwe piersi (wcześniej miałam tylko dosłownie 2/3 dni przed miesiączka. Do bólu piersi doszedł ból w podbrzuszu, który do teraz się utrzymuje (obecnie 20dc przy 28 dniowych cyklach).

Wiem ze do testu trzeba poczekać jeszcze wiec zwracam się do was z prosba o odczytanie tych objawów.

Dodam ze temperatura się ciagle utrzymuje na wysokości 37.4 ale to zadań wysznacznik bo od trzech cykli tak mam....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ