X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Amj.anita Nowa

Wysłany: 18 września 2020, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Staram się z partnerem o dzieciątko od pięciu miesięcy i dalej nic.
    W tym cyklu w dniu 10 byłam u ginekologa i sprawdził ze w obu jaknikach coś się dzieje i powinno jajeczko być niedługo wtedy miało 10mm. Po trzech dniach miałam skok temperatury czyli powinna być wtedy właśnie owulacja. Od 16 dc mam wrażliwe piersi (wcześniej miałam tylko dosłownie 2/3 dni przed miesiączka. Do bólu piersi doszedł ból w podbrzuszu, który do teraz się utrzymuje (obecnie 20dc przy 28 dniowych cyklach).

Wiem ze do testu trzeba poczekać jeszcze wiec zwracam się do was z prosba o odczytanie tych objawów.

Dodam ze temperatura się ciagle utrzymuje na wysokości 37.4 ale to zadań wysznacznik bo od trzech cykli tak mam....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ