X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Amj.anita Nowa

Wysłany: 18 września 2020, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Staram się z partnerem o dzieciątko od pięciu miesięcy i dalej nic.
    W tym cyklu w dniu 10 byłam u ginekologa i sprawdził ze w obu jaknikach coś się dzieje i powinno jajeczko być niedługo wtedy miało 10mm. Po trzech dniach miałam skok temperatury czyli powinna być wtedy właśnie owulacja. Od 16 dc mam wrażliwe piersi (wcześniej miałam tylko dosłownie 2/3 dni przed miesiączka. Do bólu piersi doszedł ból w podbrzuszu, który do teraz się utrzymuje (obecnie 20dc przy 28 dniowych cyklach).

Wiem ze do testu trzeba poczekać jeszcze wiec zwracam się do was z prosba o odczytanie tych objawów.

Dodam ze temperatura się ciagle utrzymuje na wysokości 37.4 ale to zadań wysznacznik bo od trzech cykli tak mam....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ