Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Objawy ciążowe czy przed @
Odpowiedz

Objawy ciążowe czy przed @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ostatni okres miałam 3 kwietnia. Moje cykle trwają około 40- 43 dni. Z mężem współżyliśmy codziennie lub co drugi dzień żeby trafić w dni płodne. W zeszłym tygodniu miałam przejrzysty, rozciągliwy śluz. Od przedwczoraj mam bardzo wrażliwe sutki, delikatne żyłki na piersiach, temperatura pochwy 37 stopni. Zastanawiam się czy już zrobić test czy jeszcze poczekać? W zeszłym tygodniu zrobiłam test, który wyszedł negatywny (wtedy nie miałam żadnych objawów). Nie chce się nakręcać. Czy miał ktoś z was takie objawy ciąży?

• Aenu Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8e449acd43c20abf22e6d00530d342db.png

Dodaje wykres.

• Sirin Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej z testem zaczekaj do terminu spodziewanej miesiączki lub ewentualnie dzień po i cierpliwości życzę

Basiaa1
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hym cięzko określić kiedy była ovu i kiedy powinnaś robić test bo nie ma mierzenia tempki. możesz zrobić jutro rano. zależy kiedy była ovu i Ciebie.
    ja miałam też 3 kwietnia miesiączkę i u mnie 16 dpo wyszedł bladzioch ;)
    trzymam kciuki :*

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Witam, ostatni okres miałam 3 kwietnia. Moje cykle trwają około 40- 43 dni. Z mężem współżyliśmy codziennie lub co drugi dzień żeby trafić w dni płodne. W zeszłym tygodniu miałam przejrzysty, rozciągliwy śluz. Od przedwczoraj mam bardzo wrażliwe sutki, delikatne żyłki na piersiach, temperatura pochwy 37 stopni. Zastanawiam się czy już zrobić test czy jeszcze poczekać? W zeszłym tygodniu zrobiłam test, który wyszedł negatywny (wtedy nie miałam żadnych objawów). Nie chce się nakręcać. Czy miał ktoś z was takie objawy ciąży?
    Wiesz temperatura to daje coś w odniesieniu do wczesniejszejbo każdy ma inną temperature i np ja mam w fazie lutealnej najwyższe po 36.7 a moja koleżanka w fazie folikularnej ma 37.
    Ale wydaje mi sie ze raczej teraz objawy to objawy poowulacyjne

hrqoyx8d84qsxxuk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ