Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Obserwacja szyjki macicy - owulacja
Odpowiedz

Obserwacja szyjki macicy - owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu obserwuję szyjkę macicy, ale nie wiem czy robię to dobrze, ponieważ nie potrafię odrużnić czy jest ona wysoko/nisko, zamknięta/otwarta, miękka/twarda...
    Szukałam też informacji na różnych forach jak robić to dobrze, ale ciężko jest to zrozumieć ponieważ słowa nie są praktyką.

Czy możecie udzielić mi jakichś wskazówek aby robić do dobrze? Tak abym mogła zrozumieć i aby odrużniać od siebie parametry.

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/obserwacja-szyjki,2613.html proszę :)

zi13skjo0ong6u20.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonek30 wrote:
    https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/obserwacja-szyjki,2613.html proszę :)

Dziękuję za linka i przepraszam za powtórzenie już istniejącego tematu, powinnam uważniej poszukać.

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ