SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Oczekiwania...
Odpowiedz

Oczekiwania...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KATARINA90 Debiutantka

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tu nowa  mam pytanko staramy się z mężem o drugie dziecko ostatni okres miałam 6 sierpnia więc dziś 25 dzień cyklu cykle 28-29 dniowe oczywiście monitoring temp I te sprawy nie wytrzymałam i wczoraj z ciekawości zrobiłam bete (24dzc) oczywiście<1 I stąd moje pytania czy jest jeszcze szansa na ciaze? Od tygodnia cały czas czuje kłucie jajników raz jeden raz drugi I ćmienie w podbrzuszu, piersi bolą bardzo najgorzej ściągać stanik... jak myślicie?)

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mogą być objawy zarówno ciąży jak i na @. Jeśli chodzi o betę to niestety nie pomogę. Nie wiem czy ma szansę jeszcze się pojawić.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • makalotia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zważywszy na to , że do implantacji może dojść nawet 12 dnia to myślę, że szanse są. Najlepiej poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i powtórzyć test.

8 cykl starań, 1 cykl z modlitwą do Św. Rity od spraw trudnych i beznadziejnych
    15 .10 - beta 26,25 ; p13,3
    17.10- beta 63,54; p23,1
    23.10-b 1213, p 15,3

Niedoczynność tarczycy,
    Hashimoto

n59y3e5ery2u3gss.png
    860i4z17o1rgxg0z.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ