X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od ovu do testu
Odpowiedz

Od ovu do testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sardynka Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2023, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, choć od dawna korzystam z ovufriend jako kalendarza miesiączkowego, ostatnio zaczęłam starania o swojego drugiego dzieciaczka. Póki co 3 miesiąc prób, liczę że uda się szybciej niż z pierwszą ciążą. Wykańcza mnie ten czas między ovu a testem, ciężko skupić się na czym inny, doszukuje się pierwszych symptomów, a później następuje rozczarowanie. Czy jest tu ktoś kto ma podobnie?

amani_96 lubi tę wiadomość

Sardynka
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2023, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Myślę, że większość z nas tak ma. Niestety starania to w dużej mierze błędne koło😊
    Nic się nie martw, nie jesteś sama❤️

Jeśli potrzebujesz trochę wsparcia, wygadania się czy wspólnego „ponakrecania” to zapraszam do miesięcznych wątków! Dziewczyny są wspaniałe😃

Sardynka lubi tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈+🍍=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03.2024- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 27.11.2024, godzina 10:10
    3940g wymarzonego synka 🥹👶🏼

07.2025 Biochem 💔
    10.11⏸️ beta 110,51 mlU/ml
    12.11⏸️ beta 244,03 mlU/ml 121%
    14.11⏸️ beta 561,29 mlU/ml 130%
    21.11⏸️ beta 3592,48

event.png
  • Sardynka Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2023, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :) postaram się odnaleźć w istniejących już wątkach, ale jest ich tyle, że ciężko mi się połapać...

Sardynka
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2023, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sardynka wrote:
    Dzięki za odpowiedź :) postaram się odnaleźć w istniejących już wątkach, ale jest ich tyle, że ciężko mi się połapać...

Styczniowy wątek jest pod nazwą „Styczeń wino i kebaby to jest przepis na dwa szkraby” Zapraszamy😊
    Wątek na przyszły miesiąc jeszcze nie jest utworzony, ale obserwuj i zapisuj się z nami na testowanie!😁

Sardynka lubi tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈+🍍=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03.2024- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 27.11.2024, godzina 10:10
    3940g wymarzonego synka 🥹👶🏼

07.2025 Biochem 💔
    10.11⏸️ beta 110,51 mlU/ml
    12.11⏸️ beta 244,03 mlU/ml 121%
    14.11⏸️ beta 561,29 mlU/ml 130%
    21.11⏸️ beta 3592,48

event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ