X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od ovu do testu
Odpowiedz

Od ovu do testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sardynka Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2023, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, choć od dawna korzystam z ovufriend jako kalendarza miesiączkowego, ostatnio zaczęłam starania o swojego drugiego dzieciaczka. Póki co 3 miesiąc prób, liczę że uda się szybciej niż z pierwszą ciążą. Wykańcza mnie ten czas między ovu a testem, ciężko skupić się na czym inny, doszukuje się pierwszych symptomów, a później następuje rozczarowanie. Czy jest tu ktoś kto ma podobnie?

amani_96 lubi tę wiadomość

Sardynka
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2023, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Myślę, że większość z nas tak ma. Niestety starania to w dużej mierze błędne koło😊
    Nic się nie martw, nie jesteś sama❤️

Jeśli potrzebujesz trochę wsparcia, wygadania się czy wspólnego „ponakrecania” to zapraszam do miesięcznych wątków! Dziewczyny są wspaniałe😃

Sardynka lubi tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈+🍍=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03.2024- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 27.11.2024, godzina 10:10
    3940g wymarzonego synka 🥹👶🏼

07.2025 Biochem 💔
    04.12.2025 7tc 💔👼🏽
    event.png
  • Sardynka Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2023, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :) postaram się odnaleźć w istniejących już wątkach, ale jest ich tyle, że ciężko mi się połapać...

Sardynka
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2023, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sardynka wrote:
    Dzięki za odpowiedź :) postaram się odnaleźć w istniejących już wątkach, ale jest ich tyle, że ciężko mi się połapać...

Styczniowy wątek jest pod nazwą „Styczeń wino i kebaby to jest przepis na dwa szkraby” Zapraszamy😊
    Wątek na przyszły miesiąc jeszcze nie jest utworzony, ale obserwuj i zapisuj się z nami na testowanie!😁

Sardynka lubi tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈+🍍=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03.2024- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 27.11.2024, godzina 10:10
    3940g wymarzonego synka 🥹👶🏼

07.2025 Biochem 💔
    04.12.2025 7tc 💔👼🏽
    event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ