X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od ovu do testu
Odpowiedz

Od ovu do testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sardynka Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2023, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, choć od dawna korzystam z ovufriend jako kalendarza miesiączkowego, ostatnio zaczęłam starania o swojego drugiego dzieciaczka. Póki co 3 miesiąc prób, liczę że uda się szybciej niż z pierwszą ciążą. Wykańcza mnie ten czas między ovu a testem, ciężko skupić się na czym inny, doszukuje się pierwszych symptomów, a później następuje rozczarowanie. Czy jest tu ktoś kto ma podobnie?

amani_96 lubi tę wiadomość

Sardynka
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2023, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Myślę, że większość z nas tak ma. Niestety starania to w dużej mierze błędne koło😊
    Nic się nie martw, nie jesteś sama❤️

Jeśli potrzebujesz trochę wsparcia, wygadania się czy wspólnego „ponakrecania” to zapraszam do miesięcznych wątków! Dziewczyny są wspaniałe😃

Sardynka lubi tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈+🍍=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03.2024- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 27.11.2024, godzina 10:10
    3940g wymarzonego synka 🥹👶🏼

07.2025 Biochem 💔
    10.11.⏸️ beta 110,51 mlU/ml
    13.11⏸️ beta 244,03 mlU/ml 121%
    15.11⏸️ beta 561,29 mlU/ml 130%

event.png
  • Sardynka Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2023, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :) postaram się odnaleźć w istniejących już wątkach, ale jest ich tyle, że ciężko mi się połapać...

Sardynka
  • Bialeekk Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2023, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sardynka wrote:
    Dzięki za odpowiedź :) postaram się odnaleźć w istniejących już wątkach, ale jest ich tyle, że ciężko mi się połapać...

Styczniowy wątek jest pod nazwą „Styczeń wino i kebaby to jest przepis na dwa szkraby” Zapraszamy😊
    Wątek na przyszły miesiąc jeszcze nie jest utworzony, ale obserwuj i zapisuj się z nami na testowanie!😁

Sardynka lubi tę wiadomość

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈+🍍=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03.2024- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 27.11.2024, godzina 10:10
    3940g wymarzonego synka 🥹👶🏼

07.2025 Biochem 💔
    10.11.⏸️ beta 110,51 mlU/ml
    13.11⏸️ beta 244,03 mlU/ml 121%
    15.11⏸️ beta 561,29 mlU/ml 130%

event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ