X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne odstawienie duphastonu
Odpowiedz

odstawienie duphastonu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadzieja ;-) Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy po odstawieniu duphastonu występuje @ ? Mam nadzieję że nie przyjdzie ale chciałbym tak miej więcej wiedzieć kiedy mogła by przyjść .Z góry bardzo dziękuję ;-)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja po odstawieniu dupka dostałam na 3 dzien :) życzę ci zeby jednak nie przylazła małpa :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również dostałam @ w 3 dniu od dnia w ktorym go odstawiłam :-) dołączam sie do powyższych życzeń :-)

• Nadzieja ;-) Koleżanka

Wysłany: 3 listopada 2013, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo mam też taką nadzieję że nie przyjdzie :) dziękuję za informację

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja ;-) wrote:
    Dziękuję bardzo mam też taką nadzieję że nie przyjdzie :) dziękuję za informację
    Witaj w klubie, ja tez odswaiłam dupka:P 31.10. zawsze dostawałam @ na drugi dzień, a tu nic.. nie ma jej i nie wiem kiedy przyjdzie..tempk na wykresie jej cos nie zapowiada:0 oszaleje..

• Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jestem jakiś wyjątek: ja czekałam aż 10 dni!!

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • ivv Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy pierwszych staraniach w 2011 roku dostawałam w każdym cyklu następnego dnia, a przedostatnio po 9 dniach od odstawienia. No i teraz w ogóle :) Nie wiem jaka jest norma :)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • magda35 Debiutantka

Wysłany: 18 listopada 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie ,
    Ja po dwóch dniach dostałam @.

magda
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie ja dostałam okres w 5dniu po odstawieniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ