OFF TOP: #rodzęw2018 #rodzęw2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
My z mężem o drugie dziecko staramy się od 2016 jak na razie bez skutku... a po drodze różnie było. Na razie starania zawieszone, ponad tydzień temu przeszłam operację kręgosłupa, nie wiem ile trzeba odczekać zanim można będzie się starać, w lutym dopiero mam wizytę kontrolną, ale chciała bym się pocieszać myślą że może 2019 będzie szczęśliwy... pozdrawiam. -
NiecierpliwaOna wrote:Takiej opcji nie mam, czyli do 23.01 sie postresuję, a potem przypilnuje, żeby wpisała 2, bo jeśli będzie tam 2, że mogę chodzić, to nie powinnam mieć problemów, że poszłam po dziecko prawda?
jak będzie 2 nie ma problemu gdy byjednak kontrola na 1 się przytrafiła... możesz powiedzieć, ze byłaś u lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 23:03
Akceptacja! -
KAL wrote:jak będzie 2 nie ma problemu gdy byjednak kontrola na 1 się przytrafiła... możesz powiedzieć, ze byłaś u lekarza
A nie muszę tego jakoś udowodnić? Wiem,że mnóstwo dziewczyn jest na L4 i nie mają żadnych kontroli,ale ja jestem jakaś taka głupia i się stresuję. Wolę się przygotować psychicznie na taką ewentualność,żeby potem nie panikować w razie WWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualny
-
Ja wam powiem coś takiego urodziłam się we wrześniu a w ciąże zachodziłam zawsze w maju 2010 roku zaszłam w ciąże w maju córka urodziła się w lutym w 2015 zaszłam w ciąże w maju ale poroniłam i zobaczymy jak będzie w 2018 roku . Może ten rok będzie bardziej szczęśliwy chodź w 2017 roku byłam w ciąży ale była pozamaciczna niestety . Teraz zmieniłam ginekologa i może będzie lepiej
-
Hej dziewczyny mozna dołączyć??
Kitkat wrote:Testowałam, 2017 to nie mój rok
Mówi się, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu w którym sama się urodziła, więc... styczniu, przybywaj! -
opiszę Wam co z moim M narobiliśmy mianowicie tak intensywnie przywitalismy Nowy Rok że ja chodzić nie mogę ha ha ha bo mam całe kolana zdarte od dywanu okropny ból a do tego zostało tylko po bożemu bo cały czasa płyn się sączy z moich kolan
Kitkat lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Też mam nadzieję, że uda mi się urodzić w 2018 staramy się 2 max ale ja już świruje... Staramy się 3msc biorę też dhup. ale w tym cyklu 19 dnia dostałam jednorazowego plamienia a teraz lekko brudzę na kolor kawa z mlekiem i lekko różowo...ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 12:25
Czekamy na Ciebie maleństwo