Okres
-
Hej drogie dziewczyny.. Mam pytanie odnosnie miesiaczkowania. Zawsze w moim przypadku bylo tak, ze okres byl bardzo bolesny... Nie moglam normalnie funkcjonowac, czasem nawet poruszac sie. Jakos miesiac temu w trakcie okresu moja ciocia zaprowadzila mnie do bezdomnego Pana ktory zdejmuje choroby (uzdrowiciel). Pomyslalam ze nie zaszkodzi mi sprobowac... Ucisnal dol brzucha. Troche bylam rozkojarzona i potem dziwnie sie czulam. Tego dnia krwawienie ustalo do samego wieczora. Caly dzien mialam spokoj. Potem znow wrocilo z lekkim bolem (to byl chyba 5 dzien). Nastepne dni bolalo mnie w prawym boku. Niesamowite rwanie. Pomyslalam ze jest dobrze bo ten Pan ostrzegl ze bedzie bolec z poczatku... 4 dni temu dostalam miesiaczki i jestem w szoku. Ani razu nie zabolalo mnie tak jak kiedys.... Czy to tylko przypadek (slyszalam ze bezbolesne miesiaczki czasem sie zdarzaja) czy na serio zostalam "wyleczona"? Prosze o wasze opinnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zazwyczaj miewalam prawie bezbolesne miesiaczki bolaly mnie tylko plecy od jakiegos czasu 1-2 dni mam bole brzucha ale obejdzie sie bez srodkow przeciwbolowych a z krwawieniem to chyba jak przewaznie jest dosc mocne.
Znam osoby ktore maja takie bole,ze musza brac wolne w pracy,wiec to wszystko zalezy od organizmu.
Jesli juz nie masz takich boli to zostalas wyleczona -