X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres a ciaza?
Odpowiedz

Okres a ciaza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka402 Nowa

Wysłany: 17 maja 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od 2 miesiecy staramy sie o dzidzie. Moje cykle trwaja 26dni, miesiaczka 4dni.
    12maja dostalam okres ale byl baardzo dziwny, mianowicie trwal tylko jeden dzien. Co prawda byl troche bardziej obfity niz zwykle ale krwawienie bylo troche jasniejszego koloru. Bolal mnie normalnie brzuch tak jak zawsze. 2dni po tym okresie nie lecialo nic a na 3dzien mialam brazowe uplawy bez zadnych innych objawow. Od wczoraj swedza mnie sutki i bola plecy,czuje jakbym miala zakwasy i wszystkie miesnie mnie bolaly nie chce sie zbytnio nakrecac ale czy ktoras z.was tak miala?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 22:35

Stokrotka402
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro masz wątpliwości to czemu po prostu nie zrobisz testu? ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ