Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres a ciaza?
Odpowiedz

Okres a ciaza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka402 Nowa

Wysłany: 17 maja 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od 2 miesiecy staramy sie o dzidzie. Moje cykle trwaja 26dni, miesiaczka 4dni.
    12maja dostalam okres ale byl baardzo dziwny, mianowicie trwal tylko jeden dzien. Co prawda byl troche bardziej obfity niz zwykle ale krwawienie bylo troche jasniejszego koloru. Bolal mnie normalnie brzuch tak jak zawsze. 2dni po tym okresie nie lecialo nic a na 3dzien mialam brazowe uplawy bez zadnych innych objawow. Od wczoraj swedza mnie sutki i bola plecy,czuje jakbym miala zakwasy i wszystkie miesnie mnie bolaly nie chce sie zbytnio nakrecac ale czy ktoras z.was tak miala?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 22:35

Stokrotka402
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro masz wątpliwości to czemu po prostu nie zrobisz testu? ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ