X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres a ciaza?
Odpowiedz

Okres a ciaza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka402 Nowa

Wysłany: 17 maja 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od 2 miesiecy staramy sie o dzidzie. Moje cykle trwaja 26dni, miesiaczka 4dni.
    12maja dostalam okres ale byl baardzo dziwny, mianowicie trwal tylko jeden dzien. Co prawda byl troche bardziej obfity niz zwykle ale krwawienie bylo troche jasniejszego koloru. Bolal mnie normalnie brzuch tak jak zawsze. 2dni po tym okresie nie lecialo nic a na 3dzien mialam brazowe uplawy bez zadnych innych objawow. Od wczoraj swedza mnie sutki i bola plecy,czuje jakbym miala zakwasy i wszystkie miesnie mnie bolaly nie chce sie zbytnio nakrecac ale czy ktoras z.was tak miala?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 22:35

Stokrotka402
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro masz wątpliwości to czemu po prostu nie zrobisz testu? ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ