X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres czy plamienie? Krew na papierze, a na podpasce 0 śladu
Odpowiedz

Okres czy plamienie? Krew na papierze, a na podpasce 0 śladu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey kobitki
    mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Pomóżcie

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępnij wykres, i zrób test ciążowy :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobie jutro rano jak dobrze pojdzie a wykres prosze bardzo ale jest wczesny

atdc2n0ay3iuybl8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ