X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres czy plamienie? Krew na papierze, a na podpasce 0 śladu
Odpowiedz

Okres czy plamienie? Krew na papierze, a na podpasce 0 śladu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey kobitki
    mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Pomóżcie

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępnij wykres, i zrób test ciążowy :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobie jutro rano jak dobrze pojdzie a wykres prosze bardzo ale jest wczesny

atdc2n0ay3iuybl8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ