X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres po odstawieniu tabletek
Odpowiedz

Okres po odstawieniu tabletek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2024, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, odstawiłam tabelki 26.03, zwykły okres dostałam 30.05.2024 (7dni,) oczywiście bez owulacji, następnie 22.06.24 pojawiało mi się jakieś plamienie, trzy dni takiej brązowej krwi, nie wiem jak traktować ta sytuację, czy to był taki zwykły okres tylko skąpy, czy to efekt po tabletkach. Do tej pory nie dostałam zwykłego okresu, a dobrze licząc to już 40 dzień cyklu. Mógłby się ktoś podzielić swoimi doświadczeniami? Wszytskie testy owu wychodzą z jedna kreska, bądź dwiema ale druga ledwie widoczna, w ciąży też nie jestem. Dziękuję ❤️

• Kat. Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2024, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, moje pierwsze dwa okresy po odstawieniu to były mega skąpe plamienia, w dwóch pierwszych cyklach nie miałam tez owulacji, dopiero trzeci okres przyszedł gruby jak powinien 😄 i w trzecim cyklu pojawiła się owu. Także trzeba poczekać na wyregulowanie

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ