X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres po odstawieniu tabletek
Odpowiedz

Okres po odstawieniu tabletek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, odstawiłam tabelki 26.03, zwykły okres dostałam 30.05.2024 (7dni,) oczywiście bez owulacji, następnie 22.06.24 pojawiało mi się jakieś plamienie, trzy dni takiej brązowej krwi, nie wiem jak traktować ta sytuację, czy to był taki zwykły okres tylko skąpy, czy to efekt po tabletkach. Do tej pory nie dostałam zwykłego okresu, a dobrze licząc to już 40 dzień cyklu. Mógłby się ktoś podzielić swoimi doświadczeniami? Wszytskie testy owu wychodzą z jedna kreska, bądź dwiema ale druga ledwie widoczna, w ciąży też nie jestem. Dziękuję ❤️

• Kat. Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, moje pierwsze dwa okresy po odstawieniu to były mega skąpe plamienia, w dwóch pierwszych cyklach nie miałam tez owulacji, dopiero trzeci okres przyszedł gruby jak powinien 😄 i w trzecim cyklu pojawiła się owu. Także trzeba poczekać na wyregulowanie

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ