X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres po odstawieniu tabletek
Odpowiedz

Okres po odstawieniu tabletek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2024, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, odstawiłam tabelki 26.03, zwykły okres dostałam 30.05.2024 (7dni,) oczywiście bez owulacji, następnie 22.06.24 pojawiało mi się jakieś plamienie, trzy dni takiej brązowej krwi, nie wiem jak traktować ta sytuację, czy to był taki zwykły okres tylko skąpy, czy to efekt po tabletkach. Do tej pory nie dostałam zwykłego okresu, a dobrze licząc to już 40 dzień cyklu. Mógłby się ktoś podzielić swoimi doświadczeniami? Wszytskie testy owu wychodzą z jedna kreska, bądź dwiema ale druga ledwie widoczna, w ciąży też nie jestem. Dziękuję ❤️

• Kat. Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2024, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, moje pierwsze dwa okresy po odstawieniu to były mega skąpe plamienia, w dwóch pierwszych cyklach nie miałam tez owulacji, dopiero trzeci okres przyszedł gruby jak powinien 😄 i w trzecim cyklu pojawiła się owu. Także trzeba poczekać na wyregulowanie

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ