Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okres taki jakiś inny
Odpowiedz

Okres taki jakiś inny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bursztynek. Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2020, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Czy któraś tak Miała Okres pierw plamienie jasno różowe małe..potem plamki kawy z mlekiem ,potem...jasna krew potem czarna brązowa ciemna mała kropeczka. Żadne skrzepy nic, kolejne Dwa dni dość obfite ale nie na tyle Zeby mnie zalało a zawsze tak mam Że czasem zaleje i jestem brudna ,Male i średnie skrzepy. Krew nadal Jasna ładna taka przez kolejne dwa dni plamienia, wczoraj myslalam Że Koniec,dZios czysto Do Teraz brazowa nawet czerń taka.wieksza plama... Chwilę spokoju i znów jasna krew że sluzem okres zaczął się 29lipca trwa Do Dziś z takimi jakimis plamienia mi raz są raz nie.. Dodam Że mam bóle podbrzusza lekkie jak na okres i na zmianę jajników albo pachwin Klocia..wg jakieś Klocia są w pochwie itp Hmmmm... Pierwszy raz w zyciu mam Taki okres.... Lekarz wiadomo Jak Się skończy pojde.... Ostatni okres zaczął. Się po. Stosunku 1 lipca z końcem We mnie więc ciąży raczej nie ma z 1 dnia Cyklu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 14:43

• Siilike Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2020, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam trochę podobnie pół roku temu i teraz przy ostatnim cyklu - na początku różowawa krew (świeża krew wymieszana z dużą ilością przezroczystego ciągnącego śluzu), potem więcej świeżej intensywnie czerwonej krwi wymieszanej ze śluzem i strzępami, a na koniec znowu lekkie różowe plamienie.

Pół roku temu z tego co mówił ginekolog prawdopodobnie było to spowodowane reakcją organizmu na zmianę miejsca zamieszkania (inny kontynent). W następnym cyklu wszystko wróciło do normy.

Tym razem myślę, że miałam cykl bezowulacyjny przez dość ciężką chorobę w momencie gdy owulacja miała nastąpić. Ewentualnie biorę też pod uwagę przesuniętą owulację i wyczyszczenie się organizmu...

10.09.2020 (23 dc, 10 dpo) ⏸️
    15.09.2020 - beta hCG: 178
    17.09.2020 - beta hCG: 487

21.05.2021 ❤️👧🏼 L.
  • Bursztynek. Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2020, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siilike wrote:
    Ja miałam trochę podobnie pół roku temu i teraz przy ostatnim cyklu - na początku różowawa krew (świeża krew wymieszana z dużą ilością przezroczystego ciągnącego śluzu), potem więcej świeżej intensywnie czerwonej krwi wymieszanej ze śluzem i strzępami, a na koniec znowu lekkie różowe plamienie.

Pół roku temu z tego co mówił ginekolog prawdopodobnie było to spowodowane reakcją organizmu na zmianę miejsca zamieszkania (inny kontynent). W następnym cyklu wszystko wróciło do normy.

Tym razem myślę, że miałam cykl bezowulacyjny przez dość ciężką chorobę w momencie gdy owulacja miała nastąpić. Ewentualnie biorę też pod uwagę przesuniętą owulację i wyczyszczenie się organizmu...
    Nie wiem Co myslec Okres 1 lipca Był opóźniony o 5 dni jak nigdy ciąży nie było chyba że biochemiczna i nie wiem 5 dnia cyklu miałam Silne klublcie w prawym boku ale czy mozliwa jest owulacja tak Wcześnie przez opóźniony cykl poprzedni? Potem Już wg jakieś bóle Klocia itp na. Przemian lewy prawy jajniki. A to podbrzusze a to Na Środku Eh

• Siilike Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2020, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia, co to może być... masz możliwość umówić się na wizytę u lekarza?

10.09.2020 (23 dc, 10 dpo) ⏸️
    15.09.2020 - beta hCG: 178
    17.09.2020 - beta hCG: 487

21.05.2021 ❤️👧🏼 L.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ