Okres w ciazy??
-
Dziewczynki powiedzcie mi czy mozliwy jest lekki okres w ciazy? Staramy sie juz pobad dwa lata i nic. W tym miesiacu dostalam @ 1ego i bylo to lekkie krwawienie. Przedwczoraj i wczoraj bardzo skape choc lekkie skrzepy byly. Dzis juz nie mam nic. Czyli trzydniowy okres. Zle sie czujr, wczoraj zaslablam. Moze sobie wkrecam ale czy to mozliwe?
-
Z tego co mi wiadomo to okres w ciązy jest niemożliwy.
Ewentualnie plamienie implatacyjne.
Ale to plamienie a nie krwawienie. Bez skrzepów.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
No tak okres w ciąży nie jest możliwy!! Może być krwawienie w terminie spodziewanego okresu, niektórzy lekarze mówią, że nawet przez trzy miesiące, ale okresem nie można tego nazwać, ponieważ podczas menstruacji dochodzi do złuszczania nabłonka itp., a to jak wiadomo wykluczyło by ciążę. Także krwawienie tak, okres NIE !!
-
mojej znajomej lekarze mowili ze nie moze miec dzieci, a jednak urodziła i to dwojke, z pierwszym dzieckiem, dopiero sie dowiedziala po 4 miesiacu a tez normalnie miesiaczkowala.
-
nick nieaktualnyTeż mi się obiło o uszy, że do 3 miesiąca mogą pojawić się "miesiączki". Ale moim zdaniem one chyba nie sa normalne, musza być skąpe, lżejsze - tylko może kobiety, które nie wyczekują na fasolkę nie zwracają na to uwagi. Sama nie wiem.
Raczej nie powinno być typowego okresu w czasie ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 19:01
-
tygrys73 wrote:Moja sąsiadka w ciąży z BLIŹNIACZKAMI krwawiła do 5 miesiąca, nie wiedząc, że jest w ciąży.
-