olej z wiesiolka
-
Lucy wrote:Wiesiołek jest bardzo wskazany
mi osobiście mikstura wiesiołek + len mielony zdziałała cuda
Wcześniej miałam Saharę a teraz mnie zalewa -
OvuFriend
-
Mi bardzo pomógł A stosuje go dopiero pierwszy cykl A już miałam bardzo dużo sluzu plodnego . Wcześniej nigdy nie miałam nawet kropelki tylko jak się podniecilam . A tu 4 dni pięknego sluzu .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 21:17
Angel27 -
nick nieaktualnyAngel27 wrote:Mi bardzo pomógł A stosuje go dopiero pierwszy cykl A już miałam bardzo dużo sluzu plodnego . Wcześniej nigdy wcześniej nie miałam nawet kropelki tylko jak się podniecilam . A tu 4 dni pięknego sluzu .
-
Od pierwszego dnia cyklu tak jak jest na wykresie
Pije też miovarian ale pierwszego dnia @ zaczęłam jeść 4 kapsułki dziennie i powiem Ci nigdy nie miałam plodnego śluzu A tu takie zaskoczenie. Wszystko możesz zobaczyć na moim wykresie. Spróbuj sobie Gabriella może też się Tobie uda mi pomógł A śluz bardzo ważny przy tym aby plemniczki wytrzymały i poczekaly na jajeczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 21:22
Gabriella lubi tę wiadomość
Angel27 -
Ja biorę 2 cykl 3x2 tabl dziennie. Na razie nie widzę żadnej różnicy... Nie miałam jeszcze śluzu rozciagliwego, może w tym cyklu się pojawi chociaż wątpię...
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualnyAngel27 wrote:Od pierwszego dnia cyklu tak jak jest na wykresie
Pije też miovarian ale pierwszego dnia @ zaczęłam jeść 4 kapsułki dziennie i powiem Ci nigdy nie miałam plodnego śluzu A tu takie zaskoczenie. Wszystko możesz zobaczyć na moim wykresie. Spróbuj sobie Gabriella może też się Tobie uda mi pomógł A śluz bardzo ważny przy tym aby plemniczki wytrzymały i poczekaly na jajeczko -
nick nieaktualnyWłaśnie też się zastanawiam nad wiesiołka a nawet zaczęłam go brać pierwszego dnia @ ale nic nie widzę wiem że to dopiero pierwszy cykl (a właściwie dopiero 9dc) więc cudów nie oczekuję ale susza mnie denerwuje mam nadzieję że w tym celu będzie lepiej niż bez wiesiołka chociaż wszystko wskazuje na bezowulacyjny
-
U mnie na zwiększenie ilości śluzu pomogły po prostu kwasy omega-3 kupione w aptece, o ile się orientuje bazowane na oleju rybim, taki skład:
Olej rybi (zawierający kwasy tłuszczowe omega-3), w tym:
1000 mg
EPA (Kwas eikozapentaenowy) 290 mg
DHA (Kwas dokozaheksaenowy) 190 mg
Inne kwasy omega-3 90 mg
Witamina E 12 mg
Stosuje dopiero pierwszy miesiac (codziennie) ale pierwszy raz zobaczylam sluz rozciagliwy. -