Olej z Wiesiołka jak brać?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStosuje, z pół roku na pewno.. Hmm. ogólnie mam mało śluzu. I czy przy wiesiołku się coś poprawiło? U siebie nie zauważyłam efektu.. Ale czasami trzeba czasu..
biorę. Bo efekt placebo poprawia psychikę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 12:22
-
PLPaulina wrote:Stosuje, z pół roku na pewno.. Hmm. ogólnie mam mało śluzu. I czy przy wiesiołku się coś poprawiło? U siebie nie zauważyłam efektu.. Ale czasami trzeba czasu..
biorę. Bo efekt placebo poprawia psychikę.
Ja piję zioła o. Sroki i też nie zauważyłam jakiejś poprawy. No chyba, ze tak jak mówisz poprawia psychikę1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny" Olej wiesiołkowy odstawiamy w drugiej fazie cyklu (jest to faza lutealna), gdyż prostaglandyna, której poziom podnosi, wywołując skurcze macicy mogłaby po zapłodnieniu doprowadzić do bardzo wczesnego poronienia."
I czy wydłużyć może cykl ? aż w taką jego moc nie wierze -
Ja stosuję wiesiołek i piłam ziółka, i powiem wam że czuje różnice podczas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 12:53
Szyszka1 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kasia, to dobrze, że widzisz różnicę Ja nie mam, aż takiego problemu ze śluzem. Ale pomyślałam, że skoro ziółka są naturalne to czemu nie spróbować, a noż pomogą zajść szybciej
1cs z CLO
-
alegzi, ja z podobnych podejściem zaczęłam je pić a ze widzę poprawę nie tylko na śluzie bo i na kondycji włosów, cery itp to widać mają dobre działanie wiec nie zamierzam ich odstawiać chwilowo
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Mychaa22 wrote:I u mnie chyba doszło do zapłodnienia ale zle sie to skonczylo przez ten wiesiołek. Tak myślę. teraz plamie nigdy tak nie miałam... i miałam regularne 27 dni.
O ile wydłużył Ci się teraz cykl?
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Kasia, no pewno. Zwłaszcza, że taką ładną różnicę widzisz u siebie Ja bądź co bądź i tak będę piła te zioła. A jak je pijesz, cały cykl?
do tej pory piłam cały cykl, lecz zastanawiam się czy nie przestawić się na picie tylko do ovu22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
ja brałam wiesiołka dwa cykle, w pierwszym od razu była różnica w śluzie, pojwił sie jak nigdy piękny przeźroczysty, w drugim już niestety nie było śluzu mimo brania wiesiołka więc nie pomógł mi na długo a ciąży jak nie było tak nie ma .
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Kaassiia wrote:do tej pory piłam cały cykl, lecz zastanawiam się czy nie przestawić się na picie tylko do ovu
no ja właśnie piłam jak Ty. Teraz będę piła tylko do ovu. Może akurat coś zaskoczy1cs z CLO