X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Olej z Wiesiołka jak brać?
Odpowiedz

Olej z Wiesiołka jak brać?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponieważ skończył mi się dziś wiesiołek, to szukałam zamiennika. No i w II fazie cyklu (po owulacji) można pić olej lniany. Można nim też zastąpić olej z wiesiołka, co zamierzam zrobić, bo olej lniany stoi w lodówce.

• hondek Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Ja też piję wiesiołek. To mój drugi cykl i póki co zauważyłam brak PMS, a zawsze mnie aż nosiło. Teraz jestem oazą spokoju. I tak jak Ty Marta..a już drugi miesiąc z rzędu odczuwam ból jajników i raczej wiążę to z wiesiołkiem. Kolejny plus to wyregulował mi się cykl. Do tej pory miałam 31-60, a teraz jak w zegarku 31.
    Natomiast nie zauważyłam jakiejś znaczącej zmiany w śluzie. U mnie zawsze raczej sucho jak na Saharze.

• sarina Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny! u mnie pierwszy cykl z wiesiołkiem się kończy. Dla mnie rewelacja śluz po kilku dniach lepszy a ovulacyjnego miałam tyle że ho ho

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 19:11

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Październik 2010 córcia ❤
    Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
    Listopad 2018 synek 💗
  • Edziorro Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piję olej z wiesiołka od 3 cykli - do owulacji. Zdecydowanie poprawia jakość śluzu płodnego :)
    Również nie wiem czy łączyć ten fakt z wiesiołkiem ale podobnie jak Marta...a bardziej odczuwam teraz bóle owulacyjne

hashi, levothyroxine 37.5mg
    1cs
    oar83e3kx7q1e7jy.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ