X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Oleje zdrowotne i pomocne
Odpowiedz

Oleje zdrowotne i pomocne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NovaS Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Ladies!

Wyczytałam ostatnio ze Olejek z Wiesiołka i Czarnuszki jest dobry na zwiększenie śluzu ale i ogólnie zdrowotny (jestem nowa w tym temacie) . Zatem czy mógłby mi ktoś polecić który kupuje? Poszperałam po internecie ale jest tego pełno są za 30zl i za 100zl (od producenta - świeżo tłoczone.) zatem które są najlepsze? Może któraś z was próbowała różne i może coś w tym temacie dodać.

Z tego co wyczytałam najlepsze są tłoczone na zimno, świeżo, z krótka data. znowu te w aptekach chyba nie są aż takie świeże??

Dzięki z góry!!

• pamarancza Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam oleje Olini. Gwarancja świeżości i jakość bardzo dobra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2022, 19:18

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2022, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZieki wielkie, znalazłam jeszcze z Warmińska Manufaktura może ktoś próbował? I kiedy je brać, cały czas czy tylko w owulacje??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2022, 19:03

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2022, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć to jak z Tym braniem olejów? Można brać razem z wiesiołka i czarnuszki? I kiedy cały miesiąc? Sorki ale tyle tych forum ze można się pogłębić! Brakuje funkcji szukaj ;) ;p

• pamarancza Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2022, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wiesiołka to na pewno tylko do owulacji, bo on powoduje potem skurcze macicy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ