Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Oleje zdrowotne i pomocne
Odpowiedz

Oleje zdrowotne i pomocne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NovaS Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Ladies!

Wyczytałam ostatnio ze Olejek z Wiesiołka i Czarnuszki jest dobry na zwiększenie śluzu ale i ogólnie zdrowotny (jestem nowa w tym temacie) . Zatem czy mógłby mi ktoś polecić który kupuje? Poszperałam po internecie ale jest tego pełno są za 30zl i za 100zl (od producenta - świeżo tłoczone.) zatem które są najlepsze? Może któraś z was próbowała różne i może coś w tym temacie dodać.

Z tego co wyczytałam najlepsze są tłoczone na zimno, świeżo, z krótka data. znowu te w aptekach chyba nie są aż takie świeże??

Dzięki z góry!!

• pamarancza Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2022, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam oleje Olini. Gwarancja świeżości i jakość bardzo dobra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2022, 19:18

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2022, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZieki wielkie, znalazłam jeszcze z Warmińska Manufaktura może ktoś próbował? I kiedy je brać, cały czas czy tylko w owulacje??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2022, 19:03

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2022, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć to jak z Tym braniem olejów? Można brać razem z wiesiołka i czarnuszki? I kiedy cały miesiąc? Sorki ale tyle tych forum ze można się pogłębić! Brakuje funkcji szukaj ;) ;p

• pamarancza Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2022, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wiesiołka to na pewno tylko do owulacji, bo on powoduje potem skurcze macicy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ