Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Orgametril na wchłoniecie cysty na jajniku brała któraś z Was?
Odpowiedz

Orgametril na wchłoniecie cysty na jajniku brała któraś z Was?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dora524 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orgametril na wchłoniecie cysty na jajniku brała któraś z Was? z jakim skutkiem?

=
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam orgametril na przywrócenie @, ale dopiero jestem w trakcie brania. Mam brać przez 10 dni po 2 tabletki, a potem czekać na @

20141018620520.png
    200710173338.png
  • Dora524 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam przepisany orgametril na wchłonięcie cysty, mam go brać przez 20 dni dwa razy dziennie

=
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę nietypowe zastosowanie tego leku, on raczej jest na endometriozę albo właśnie na wywołanie miesiączki, ewentualnie przesunięcie jej terminu i wyregulowanie cykli.
    Ale być może linestrenol pomaga również na cysty.

20141018620520.png
    200710173338.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj dostałam ten lek na wchłonięcie się torbieli. Ciekawe, czy pomoże.Ja mam brać przez 7 dni.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ