Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ostatni okres 4 lipca
Odpowiedz

Ostatni okres 4 lipca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ostatni okres miałam 4 lipca. Powinnam dostać @ 6 sierpnia, a cisza. Zrobiłam test 15 sierpnia i wyszedł negatywny. Pobolewa mnie podbrzusze, a okresu nie ma. Co może być powodem? Wcześniejsze okresy miałam 4.06, 3.05., 27.03.

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brak owulacji. Zawachanie hormonalne . Przesunięcie się owulacji. Torbiel na jajniku ( mi wydłużyła cykl do55dni). Fałszywy wynik testu. Radziłabym ginekologa i kontrolę

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórzę najwyżej dzisiaj test i umówię się do ginekologa. Ciąża nie byłaby mi teraz na rękę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ